کتاب مربی فرزندت باش!
معرفی کتاب مربی فرزندت باش!
کتاب الکترونیکی مربی فرزندت باش! نوشتۀ هانیه فلاح تفتی است و انتشارات خانه به خانه آن را منتشر کرده است. کتاب مربی فرزندت باش! به والدین میآموزد چگونه فرزندان خود را در داشتن دورانهای موفق در زندگی یاری کنند.
بخشی از کتاب مربی فرزندت باش!
کودکی هرکسی عامل سرنوشتسازی در بزرگسالی اوست. همین کودکی و تجربههایش است که شخصیت ما را میسازد. ما از کودکی اولین تجربههای خود را به دست میآوریم و همیشه اولینها بهخاطر میمانند؛ پس باید حواسمان باشد از همین کودکی، کودکمان یاتجربههای لذتبخش پرورش یابد و هوش هیجانی است که باعث تجربههای زیبا برای ما میشود. با خواندن این کتاب میتوانید مانند یک مربی هوش هیجانی را در فرزندانتان تقویت کنید.
این کتاب شامل فصول متعددی از جمله: هوش هیجانی، چه مهارتهایی را باید به فرزندم آموزش دهم؟ سبک مربیگری کودک، آموزش احساسات به کودکان، آموزش برقراری ارتباط، آموزش مهارت همدلی به کودکان، آموزش مهارت جرأتمندی به کودکان، آموزش هوش هیجانی با داستان میشو
خواندن کتاب مربی فرزندت باش! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای والدین و مربیان کودک مناسب است.
بخشی از کتاب مربی فرزندت باش!
«اگر از من بپرسند دوران ابتداییات را چگونه گذراندی میگویم افتضاح. اگر از من بپرسند دوران راهنمایی به تو چه گذشت میگویم فاجعه. اگز از من بپرسند دوران هنرستان چطور؟ میگویم بد نبود؛ زیرا من دلیل هوش هیجانی پایین در دوران ابتدایی و راهنمایی موقعیتهای خوبی را تجربه نکردم. رابطههای خوبی با دوستانم تجربه نکردم. حق خودم را نگرفتم. جرأتمندی و قاطع بودن را تجربه نکردم. با خیال آسوده نه گفتن را تجربه نکردم. بگذارید این طور بگویم من آرامش را تجربه نکردم. من نشستن و دیدن دوستانم را وسط حیاط تجربه کردم. من ترسو بودن را تجربه کردم. من بله گفتنهای مداوم به درخواست دوستانم را تجربه کردم. من خجالت کشیدن را تجربه کردم و یکی از دلایل آن نبود هوش هیجانی در زندگی من بود؛ به همین دلیل تصمیم به نوشتن این کتاب را گرفتم تا والدین زیادی با خواندن این کتاب یاد بگیرند چطور میتوانند به یک مربی عالی برای فرزندانشان تبدیل شوند....»