کتاب تغذیه کودک
معرفی کتاب تغذیه کودک
کتاب الکترونیکی تغذیه کودک نوشتۀ بلاندین ویه و هنری بوشه و ترجمۀ الهام قدس است و انتشارات طلایه آن را منتشر کرده است. کتاب تغذیه کودک، به تغذیۀ کودک پرداخته است و پاسخگوی سؤالات والدین در خصوص تغذیۀ فرزندشان است.
درباره کتاب تغذیه کودک
خانواده ها، مخصوصاً مادران، سؤالات فراوانی در مورد تغذیۀ فرزند خود دارند. برخی از این سؤالات عبارتند از: آیا واقعاً شیر مادر تا ۶ ماهگی همۀ احتیاجات نوزاد را برآورده میسازد؟ مادری که شیر کافی ندارد، چه باید بکند؟ غذاهای کمکی را از چه زمانی باید شروع کرد؟ غذاهای کمکی را چگونه باید تهیه کنیم؟ فرزند من خوب رشد نمیکند، باید چه کار کنم؟ چگونه بفهمم که فرزندم غذای کافی مصرف میکند؟ از چه زمانی غذای خانواده را به کودکم بدهم؟ چگونه کودکم را از شیر بگیرم؟ با کودکانی که بازیگوشی میکنند و غذای کافی نمیخورند، چه کار کنیم؟ خیلی اذیت میشوم تا کودکم غذا بخورد، آیا راهی وجود دارد؟ وزن و قد مناسب فرزندم چقدر است؟ چگونه مطالب تغذیهای را به کودکم آموزش دهم؟ چه غذاهایی به کودکم بدهم؟ بهترین غذا برای میان وعدۀ فرزندم در مدرسه چیست؟ چگونه فرزندم را از خوردن تنقلات مضر مثل چیپس و پفک و… منع کنم؟ با بیاشتهایی کودکم چهکار کنم؟ با چاقی فرزندم چهکار کنم؟ بهترین غذا برای دوره امتحانات چیست؟ آیا غذا در هوش و استعداد کودکم تأثیری دارد؟ و… با خواندن این کتاب میتوانید پاسخ پرسشهای بالا و چندین پرسش دیگر را بدست آورید.
خواندن کتاب تغذیه کودک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای والدین و کسانی که میخواهند مسئلۀ تغذیۀ کودکان را بررسی کنند مناسب است.
بخشی از کتاب تغذیه کودک
«هیچ چیز در دنیا لذتبخشتر از داشتن بچه نیست و با داشتن آن جای نگرانی نیست، به ویژه وقتی اولین بچه به دنیا آمد! در زایشگاه همه چیز به خوبی پیش میرود؛ پرستارها کودک را نوازش میکنند، میشویند، عوض میکنند و با چنان مهارتی لباس به تن نوزادان میکنند که همه چیز آسان به نظر میرسد. معمولاً به محض برگشتن به خانه دچار ترس و اضطراب میشوید.
مادر جوان اغلب فکر میکند که موفق به تنظیم کارهایش نمیشود و این احساس مجرم بودنش به شکل بحرانهای عصبی و گریه ظاهر میشود که در اصطلاح افسردگی مینامند...»