کتاب تغذیه کودک بلاندین ویه + دانلود نمونه رایگان

کتاب تغذیه کودک

امتیاز
۳.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تغذیه کودک

کتاب الکترونیکی تغذیه کودک نوشتۀ بلاندین ویه و هنری بوشه و ترجمۀ الهام قدس است و  انتشارات طلایه آن را منتشر کرده است. کتاب تغذیه کودک، به تغذیۀ کودک پرداخته است و پاسخ‌گوی سؤالات والدین در خصوص تغذیۀ فرزندشان است.

درباره کتاب تغذیه کودک

خانواده ­ها، مخصوصاً مادران، سؤالات فراوانی در مورد تغذیۀ فرزند خود دارند. برخی از این سؤالات عبارتند از: آیا واقعاً شیر مادر تا ۶ ماهگی همۀ احتیاجات نوزاد را برآورده می­‌سازد؟ مادری که شیر کافی ندارد، چه باید بکند؟ غذاهای کمکی را از چه زمانی باید شروع کرد؟ غذاهای کمکی را چگونه باید تهیه کنیم؟ فرزند من خوب رشد نمی‌­کند، باید چه کار کنم؟ چگونه بفهمم که فرزندم غذای کافی مصرف می­‌کند؟ از چه زمانی غذای خانواده را به کودکم بدهم؟ چگونه کودکم را از شیر بگیرم؟ با کودکانی که بازیگوشی می‌­کنند و غذای کافی نمی­‌خورند، چه کار کنیم؟ خیلی اذیت می­‌شوم تا کودکم غذا بخورد، آیا راهی وجود دارد؟ وزن و قد مناسب فرزندم چقدر است؟ چگونه مطالب تغذیه­‌ای را به کودکم آموزش دهم؟ چه غذاهایی به کودکم بدهم؟ بهترین غذا برای میان وعدۀ فرزندم در مدرسه چیست؟ چگونه فرزندم را از خوردن تنقلات مضر مثل چیپس و پفک و… منع کنم؟ با بی‌اشتهایی کودکم چه‌کار کنم؟ با چاقی فرزندم چه‌کار کنم؟ بهترین غذا برای دوره امتحانات چیست؟ آیا غذا در هوش و استعداد کودکم تأثیری دارد؟ و… با خواندن این کتاب می‌­توانید پاسخ پرسش­های بالا و چندین پرسش دیگر را بدست آورید.

خواندن کتاب تغذیه کودک را به چه کسانی پیشنهاد می‌‌کنیم

این کتاب برای والدین و کسانی که می‌خواهند مسئلۀ تغذیۀ کودکان را بررسی کنند مناسب است.

بخشی از کتاب تغذیه کودک

«هیچ چیز در دنیا لذت‌بخش‌تر از داشتن بچه نیست و با داشتن آن جای نگرانی نیست، به ویژه وقتی اولین بچه به دنیا آمد! در زایشگاه همه چیز به خوبی پیش می‌رود؛ پرستارها کودک را نوازش می‌کنند، می‌شویند، عوض می‌کنند و با چنان مهارتی لباس به تن نوزادان می‌کنند که همه چیز آسان به نظر می‌رسد. معمولاً به محض برگشتن به خانه دچار ترس و اضطراب می‌شوید.

مادر جوان اغلب فکر می‌کند که موفق به تنظیم کارهایش نمی‌شود و این احساس مجرم بودنش به شکل بحران‌های عصبی و گریه ظاهر می‌شود که در اصطلاح افسردگی می‌نامند...»

Parnianalef
۱۴۰۴/۱۰/۳۰

کتاب عجیبی بود و پیشنهاد داده بود در پنج‌ماهگی به بچه آب مرکبات و عسل بدهید. طبق نظر متخصصان عسل تا بعد از یک سالگی ممنوع است پس در کل از این کتاب چیزی نباید یاد گرفت فقط محض گرفتن ایده

- بیشتر