کتاب ۱۰۰ راز شاد زیستن
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ۱۰۰ راز شاد زیستن
«۱۰۰ راز شاد زیستن» نوشته دیوید نیون(-۱۹۷۱) جامعهشناس، روانکاو و روانشناس است. نیون مجموعه کتابهایی با عنوان «۱۰۰ راز ساده» دارد که در آنها روشهای موفقیت، شادی و سلامتی را بیان میکند. کتاب حاضر نمونهای از این مجموعه است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
اگر میخواهید بدانید آیا فردی، احساس شادی میکند یا خیر، از او در مورد حساب بانکیاش سؤال نکنید؛ در مورد حقوقش نیز چیزی نپرسید.
بلکه از او درباره دوستانش سؤال کنید.
دو مشاور مالی به مدت ۱۰ سال بود که با یکدیگر همکاری میکردند و تمام دارایی خود را در این کار سرمایهگذاری کرده بودند. اما، سرمایه آنها به میزان کافی نبود و مدت زیادی نگذشته بود که اوضاع آنها به هم ریخت و تمام داراییشان را از دست دادند. زمانی که آنها سعی میکردند این ورشکستگی را جبران کنند، هر کدام به تنهایی بر روی باز پس گرفتن سرمایهٔ خود تأکید داشتند در نهایت این مسئله منجر به قطع دوستیشان شد. هر یک از آنها دیگری را، در ضرری که متحمل شده بودند مقصر میدانست.
بعد از گذشت ۱۰ سال کدورت و جدایی، سرانجام یک بار همدیگر را به صرف شام دعوت کردند و پس از صحبت با هم پذیرفتند که این ضرر متعلق به هر دوی آنها بوده و اگر هم خطا و اشتباهی نیز منجر به این مسئله شده، هر دو به یک اندازه در آن مقصر بودهاند و چیزی که مهم است پول نیست بلکه دوستی میان آن دو نفراست.
یکی از آن دوست چنین گفت: "پول مانند دستکش است در حالی که دوستی خود دست است. دستکش سودمند و مفید است اما دست جزئی از وجود انسان است. "
اندیشههای دل
راضی و خشنود زندگی کنیمفرزانه کریمیان
همه چیز عالی استلوئیز ال. هی
سردردهای سوماتیک، سردرد و کمردردمحمدامین نجفی
گنجینه ما و شماسیداصغر ساداتیان
خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتانلوئیز ال. هی
چهار درس زندگی (چگونه آرامش را به زندگی خود واردکنید)مهتاب علیمرادی
حال خوب : همین امروز شادمانی خود را بیشتر کنیدمهدی قراچهداغی
معجزه نصیب بهترینها میشودگابریل برنستین
رازهای خدا: کشف راز پنهانهنری کلاود
اهرمهای خوشبختیآنتونی رابینز
برای من کتاب خوبی بود. شاید جالب ترین مورد درباره این کتاب، همون 100 نکته و توضیح های کوتاه بود. مثل تلنگرهایی که آدم رو بیدار میکنه. نویسنده کتاب هم آدم شناخته شده ای هست که حرف هاش ارزش زمان