کتاب قدرت درون شماست
معرفی کتاب قدرت درون شماست
کتاب الکترونیکی «قدرت درون شماست» نوشتهٔ لوئیز ال. هی با ترجمهٔ سیدخشایار کیافر در انتشارات کدیور چاپ شده است. به عقیدهٔ نویسنده «دوست داشتن خود» نسخهای از صلح جهانی است؛ صلح در درونمان. لوئیز ال. هی در این کتاب شرح میدهد که هر انسان در درون خود قدرتی دارد که میتواند به کمک آن صلح، درک، مهربانی، بخشش و مهمتر از همه، عشق را درون خود بیابد و در جهان بپراکند.
درباره کتاب قدرت درون شماست
قدرت درون شماست. این یک شعار نیست، بلکه یک حقیقت است. اگر خوب به خودمان گوش دهیم، می فهمیم که از درون ما ۲ صدای کاملاً متفاوت به گوش می رسد. صدای اول، بلند و رساست؛ زیرا با نیاز فطری ما برای زندهماندن ترکیب شده است. او ما را به سمت دروغگفتن، خودخواهی، عدم پذیرش مسئولیتها، نیرنگکردن، درجازدن و ناامیدی سوق میدهد تا افکار ما را مسموم کند و نگذارد قدم از قدم برداریم.
صدای دوم، نازک و آرام، اما سمج است. با اینکه در حالت معمولی پرسروصدا نیست، حتی وقتی به آن گوش نمیدهیم نیز در درونمان نجوا میکند. این صدا به قلبمان و از آنجا به کائنات متصل است. جالب اینکه این صدا بلد نیست دروغ بگوید و از کسی یا چیزی متنفر باشد.
صدای او تنها وقتی جان میگیرد که به ندایش توجه کنیم. این صدا ما را به سمت محبت، درککردن، بخشندگی، دوستداشتن خودمان، نگاهکردن به جهان از دریچهای زیبا و امید برای دیدن روزهای بهتر و زیباتر سوق میدهد. او تمام پاسخها را میداند و اگر به راهنماییهایش توجه کنیم، ما را از دل آتش به باغی سرسبز هدایت میکند. این صدا همان خود برتر ماست.
کتاب قدرت درون شماست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دوستداران کتابهایی با موضوع رشد و توسعهٔ فردی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب قدرت درون شماست
«پس از تشخیص بیماری، فرآیند درونی شناخت خودم آغاز شد. خدا را شکر ابزاری داشتم که میتوانستم از آنها استفاده کنم. میدانستم اگر میخواهم تغییرات دائمی ایجاد کنم، باید به درون خودم سفر کنم. بله دکتر میتوانست من را عمل کرده و احتمالاً از پیشرفت بیماریام جلوگیری کند، اما اگر روش استفاده از افکار و کلماتم را تغییر نمیدادم، ممکن بود بیماریام دوباره ظاهر شود. برای من همیشه جالب است که سرطانها را در کجای بدن جای میگیرند - تومورهای ما در کدام سمت بدن قرار دارند، سمت چپ یا راست. سمت راست، انرژیهای مردانه را مهار میکند و سمت چپ، انرژیهای زنانه دریافت میکند. تقریباً در تمام زندگیام، وقتی مشکلی پیش میآمد، همیشه در سمت راست بدنم دفنش میکردم درست همانجایی که آن همه کینه را نسبت به ناپدریام انباشته کرده بودم. میدانستم که باید خیلی خیلی عمیقتر بروم. هرگز آنطور که میخواستم در زندگیام پیشرفت نمیکردم، زیرا واقعاً از کودکی این زبالههای قدیمی را پاک نکرده بودم و آنچه را که به دیگران آموزش میدادم خودم انجام نمیدادم. باید کودک درونم را میشناختم و با او کار میکردم. کودک درونم به کمک نیاز داشت زیرا هنوز زجر میکشید. من بهسرعت یک برنامهٔ خوددرمانی را به طور جدی شروع کردم و کاملاً روی خودم متمرکز شدم. مصمم بودم تا حالم را خوب کنم. برخی از آن برنامهها کمی عجیب بودند ولی به هر حال آنها را انجام دادم. بالاخره زندگیام در معرض خطر بود و باید اقدامی میکردم. برنامهام برای شش ماه آینده تقریباً به یک شغل ۲۴ ساعته تبدیل شد. هر چیزی در مورد راههای جایگزین برای درمان سرطان را مطالعه میکردم زیرا واقعاً معتقد بودم که میتوان این کار را انجام داد.»