کتاب کتاب دستی مهارت های اجتماعی برای اوتیسم
معرفی کتاب کتاب دستی مهارت های اجتماعی برای اوتیسم
کتاب کتاب دستی مهارت های اجتماعی برای اوتیسم نوشتهٔ کاترین پاسکواس و ترجمهٔ نفیسه احمدی و فاطمه فتوحی است و انتشارات آنان آن را منتشر کرده است. این کتاب فعالیتهایی برای کمک به کودکان اوتیسم در یادگیری مهارتهای اجتماعی و دوستشدن آموزش میدهد.
درباره کتاب کتاب دستی مهارت های اجتماعی برای اوتیسم
کودکان و بزرگسالان مبتلا به اختلال اوتیسم تقریبا در همه جای جهان با سطوحی از کمبود مهارتهای اجتماعی در کشمکش هستند. سطوح اختلال در مهارتهای اجتماعی متفاوت است: بعضی از کودکان مبتلا به اوتیسم ممکن است در مهارتهای ساده دچار اختلال شدید باشند، این افراد عصبی هستند اما سریع یاد میگیرند. کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در موقعیتهای روزانه که مستلزم ارائهٔ مهارتهای اجتماعی شامل تعاملداشتن، تمامکردن کاری و عملکرد است نیاز به آموزش مهارتهای اجتماعی موثر و درمان دارند. هدف درمانی کتاب کتاب دستی مهارت های اجتماعی برای اوتیسم کار با کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم بیشتر در مورد مشکلات و مهارتهای اجتماعی است.
این کتاب شامل ۸ بخش از این قرار است:
سلام و احوالپرسی و معرفی، ارتباطات کلامی، ارتباطات غیرکلامی، ابراز احساسات (نشاندادن حالات)، شنیدن و گوشدادن، تقویت خودباوری، حلکردن مسئله و مدیریت چالشها، بخشی از گروهبودن.
خواندن کتاب کتاب دستی مهارت های اجتماعی برای اوتیسم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به والدین و مربیانی که با کودکان دارای اوتیسم در ارتباط هستند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کتاب دستی مهارت های اجتماعی برای اوتیسم
«اولین برخورد (احساس) مهم است. معرفی و احوال پرسی مناسب اصول دوستی هستند کودکان زیادی در این طیف نیازمند کمک در یادگیری این که چطور با دیگران احوالپرسی کنند هستند. این یک مهارت مادام العمر است و آنها تمرینهای زیادی نیاز خواهند داشت.
۱- توضیح:
هنگامی که شما فرد جدید را ملاقات می کنید شما می توانید بایستید، و تماس چشمی با شخصی که شما در حال احوال پرسی هستید برقرار کنید لبخند بزنید و بگویید : سلام من ... هستم.
۲- تمرین:
اگر گروهی از بچه ها هستند آنها را به شکل دایره ای نگه دارید و بگویید همدیگر را معرفی کنید. هنگامی که بچه ها خودشان را معرفی می کنند نقش بازی کنید.»