معرفی و دانلود کتاب و اما ای فرزندم pdf + خلاصه رایگان

مجید مسعودی (م. طارق)
انتشارات:
انتشارات حمزه

معرفی کتاب و اما ای فرزندم

کتاب و اما ای فرزندم نوشتهٔ مجید مسعودی است. انتشارات حمزه این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب و اما ای فرزندم

کتاب و اما ای فرزندم (ویراست دوم با اضافات) حاوی نامهٔ شمارهٔ ۳۱ نهج‌البلاغه است. این نامه، راه‌ورسم زندگی را از زبان امام علی (ع) بیان کرده است. کتاب نهج البلاغه شامل برگزیده‌ای از گفتارهای حضرت علی است که در قرن چهارم هجری و توسط یکی از علمای شیعه به نام «سید رضی» جمع‌آوری شده است. این اثر را به‌دلیل محتوای غنی و بلاغت بی‌نظرش، برادر قرآن می‌دانند. کتاب نهج‌البلاغه شامل سه بخش است که از خطبه‌های حضرت علی، نامه‌ها و کلمات قصار او تشکیل شده است. در این اثر که ریشه در الهام و هدایات الهی دارد، با تربیت نبوی و شیوه‌ و آداب زندگی آشنا می‌شویم.

خواندن کتاب و اما ای فرزندم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران آشنایی با روش و منش امام علی (ع) در زندگی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب و اما ای فرزندم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:و اما ای فرزندم
عنوان دیگر:نامه ۳۱ نهج‌البلاغه راه و رسم زندگی در کلام علی (ع)؛ ویراست دوم با اضافات
موضوع:کلام و عقاید، اخلاق اسلامی
نویسنده:مجید مسعودی (م. طارق)
انتشارات:انتشارات حمزه

۱۴۰۲/۱۱/۱۶

بهترین کتابی بود که خواندم حتما توصیه می شود

mhyhamedmhy
۱۴۰۳/۱۲/۲۰

خوشایند بودن یک کتاب معمولاً یا از محتوای ارزشمندش ناشی میشه و یا شیرینی و دلنشینی قلم نویسنده در خصوص کتاب‌های آقای مجید مسعودی با ترکیب جالب و عجیبی از محتوا و شیوایی قلم مواجه خواهید شد. یادم هست که سال‌ها قبل...بیشتر

۱۴۰۲/۱۲/۰۲

واقعا عالی مطالب به روح و جان انسان می‌نشیند