کتاب آنچه استخوان هایم می دانند
معرفی کتاب آنچه استخوان هایم می دانند
کتاب آنچه استخوانهایم میدانند نوشتۀ استفانی فو با ترجمۀ سارا کهری در انتشارات راوشید به چاپ رسیده است.
درباره کتاب آنچه استخوان هایم می دانند
کتاب آنچه استخوانهایم میدانند خاطرات و زندگینامهی خانم استفانی فو با موضوع اختلال استرس پس از سانحۀ پیچیده است. در این کتاب، فو تجربههای شخصی خود از مواجهه با آسیبهای دوران کودکی و چالشهای بزرگسالیاش را به اشتراک گذاشته است.
استفانی فو روی کاغذ انسان موفقی به نظر میرسید. شغل دلخواهش داشت. او تهیهکنندۀ رادیویی بود و در کارش موفق. ارتباط خوبی هم با پارتنرش داشت. بهرغم اینها او هر روز صبح پشت میز کارش دچار حملات پانیک میشد و به گریه میافتاد. پرسش از اینکه چه چیزی باعث این حال میشود و او چه مشکلی با خود دارد او را به درمان واداشت. پزشکان در نهایت تشخیص دادند که فو مبتلا به PTSD (اختلال استرس پس از تروما) پیچیده است. این وضعیت زمانی پیش میآید که آسیب/ تروما به طور مداوم و طی سالها اتفاق میافتد.
فو در دوران کودکی متحمل آسیبهای فیزیکی شده بود و هیچکدام دست از سر او برنمیداشت. او همیشه خود را در چرخهای تکراری میدید که همواره تجربهشان کرده بود. خانوادهاش در نوجوانی او را رها کرده بودند. سالها گرفتار بدرفتاری جسمی و زبانی از سوی خانواده بود. این تجربۀ کودکی همچنان سلامت، روابط و حرفهاش را تهدید میکرد.
با خواندن تجربۀ استفانی فو در کتاب آنچه استخوانهایم میدانند، متوجه میشویم که چطور تروما در کودکی میتواند تأثیرات عمیق و طولانیمدتی بر سلامت روانی و جسمی داشته باشد. فو در کنار طرح موضوع PTSD به موضوعاتی مانند پذیرش خود و اهمیت درمان نیز پرداخته است.
خواندن کتاب آنچه استخوان هایم می دانند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای روانشناسی و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آنچه استخوان هایم می دانند
«جلسه امروز با غرهایم از عدم تمرکز شروع شد. سامانتا از من میخواهد که تجسم مثبتی داشته باشم و پیشنهاد میکند که خودم را در فضایی امن، به عنوان موجودی قدرتمند و سرشار از نور تصور کنم. با بیمیلی سعیم را میکنم، اما همیشه نسبت به انجام این کارها احساس مزخرفی دارم. سپس، همینطور که هر هفته تکرار میکند، میگوید که به خودت سخت نگیر. بیاعتنا با چشمغرهام، میگوید: «مطمئنم بیشتر از اونیکه بدونی موفقی. قبلاً دیدم که چطور خودت رو از افسردگی نجات دادی. مطمئنم که از اینم نجات میدی.»