کتاب ترمودینامیک پیشرفته مهندسی محسن قاضی خانی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ترمودینامیک پیشرفته مهندسی

کتاب ترمودینامیک پیشرفته مهندسی

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ترمودینامیک پیشرفته مهندسی

کتاب الکترونیکی «ترمودینامیک پیشرفته مهندسی» نوشتهٔ محسن قاضی خانی و ویراستهٔ هانیه اسدپور فعال مشهد در انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد چاپ شده است.

درباره کتاب ترمودینامیک پیشرفته مهندسی

در این کتاب انتروپی و اگزرژی موردبحث واقع شده و سعی شده است انتروپی، اگزرژی و استفادهٔ آن در تحلیل‌های مهندسی واضح و مستدل بیان شود. به‌عنوان نمونه در پکیج‌های خانگی با دودکش دوجدار، استفاده از فناوری احتراق سرد و کاهش تولید انتروپی احتراق به‌علت کاهش (φ) درنتیجهٔ صرفه‌جویی در مصرف سوخت موردبحث واقع شده است. همچنین، ارتباط رابطهٔ گیبز و هلموت با معادلۀ اگزرژی، اگزرژی با مبنای شیمیایی (مبنای فنا‌شدن در محیط)، اگزرژی احتراق، دیاگرام‌های اگزرژی در وسایل تبدیل انرژی، مبحث پینج‌پوینت در مبدل‌های حرارتی و نقش آن در صرفه‌جویی انرژی بررسی شده است. در هر فصل کتاب ترمودینامیک پیشرفتهٔ مهندسی مسائل نمونۀ حل‌شده و در انتهای هر فصل سؤالات و مسائل پیشنهادی جهت پاسخ و تمرین آورده شده است.

کتاب ترمودینامیک پیشرفته مهندسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب ترمودینامیک پیشرفتهٔ مهندسی برای دانشجویان مهندسی کارشناسی علاقه‌مند به‌عنوان یک کتاب کمک‌درسی، به‌خصوص در مباحث انتروپی، برای دانشجویانِ تحصیلات تکمیلی به‌عنوان کتاب کمک‌درسی و یا درسی و برای پژوهشگران و فعالان این حوزه که درزمینهٔ انرژی و اگزرژی (قانون اول و دوم ترمودینامیک)، تدریس و پژوهش می‌کنند، می‌تواند مفید باشد.

کنترل مشارکتی سیستم های چندعاملی
فرانک ال. لویز
جریان و انتقال حرارت در محیط های متخلخل؛ جلد اول
دونالد ای. نایلد
موش ها و آدم ها
جان استاین بک
کودکان و حقوق بشر (جلد اول، حقوق فردی من)
طاهره شاه محمدی
عصر هوش مصنوعی و آینده انسانی ما
اریک اشمیت
خلاصه و شرح سه داستان عاشقانه نظامی گنجوی
مهدی عابدی نژاد
اصول طراحی کشتی (جلد اول)
کی. جی. راوسون
دیو و دیوک