کتاب چهارراه پولسازی
معرفی کتاب چهارراه پولسازی
کتاب چهارراه پولسازی نوشتهٔ رابرت کیوساکی و ترجمهٔ محمد باهوش است. نشر آتیسا این کتاب راهنما را روانه بازار کرده است. این اثر شما را با «جدول گردش مالی» آشنا میکند.
درباره کتاب چهارراه پولسازی
کتاب چهارراه پولسازی حاوی یکی از آثار رابرت کیوساکی در زمینهٔ افزایش هوش مالی و بهبود روحیهٔ کارآفرینی و ریسکپذیری است. این کتاب افراد یک جامعه را به چهار گروه کارگر، سرمایهگذار، تاجر و کارفرما تقسیم میکند و به آن «جدول گردشی پول» میگوید. کتاب حاضر به سه بخش تقسیم شده است. بخش اول دربارهٔ تفاوتهای اساسی میان قشرهای مختلف جامعه بهویژه چهار گروهی است که در جدول گردشی پول قرار دارند. بخش دوم دربارهٔ تفاوتها و تغییرات توضیح داده است. نویسنده در این بخش گفته است که افراد مجبورند چه کارهایی را انجام دهند. در بخش سوم با هفت گام آموزنده آشنا میشوید. با استفاده از این نکات بهراحتی میتوانیم در میان خانههای «جدول گردش مالی» حرکت کنیم. اگر میخواهید در جایگاه دلخواه خود در جدول گردشی قرار بگیرید، باید هوشیارانهتر عمل کنید و از آنچه نباید انجام دهید، پرهیز کنید. این کتاب برای افرادی نوشته شده که برای هر گونه تغییری آماده هستند و میخواهند به امنیت و رضایت شغلی بیشتری دست پیدا کنند. وقتی ما در اوایل عصر ارتباطات هستیم، فرصتهای مناسبی داریم تا به قدرتهای بیشتری نسبت به گذشته دست پیدا کنیم. افرادی که میخواهند سرمایهگذار و یا تاجر شوند، باید موقعیتهای خود را بشناسند و زمان تحقق اهداف خود را بدانند. همهٔ ما برای موفقیت به آموزش و اطلاعاتی نیاز داریم که ما را در کوتاهترین زمان به بهترین نتایج برساند.
خواندن کتاب چهارراه پولسازی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران حوزهٔ کسبوکار و پولسازی پیشنهاد میکنیم.
درباره رابرت کیوساکی
رابرت کیوساکی از یک خانوادهٔ دورگهٔ ژاپنی - آمریکایی، در هاوایی به دنیا آمد. او پس از پایان دورهٔ دبیرستان، در نیویورک به ادامهٔ تحصیل پرداخت و پس از به پایان رساندن دانشگاه، به نیروی تفنگداران دریایی آمریکا پیوست. بهعنوان افسر و خلبان هلیکوپترهای سنگین نظامی در جنگ ویتنام حضور داشت. پس از بازگشت از ویتنام و در سال ۱۹۷۷ شرکتی را تأسیس کرد و به تولید کیف پول مردانه از نایلون و ولکرو پرداخت. در ادامهٔ زندگی حرفهای خود، مؤسسهای به نام مؤسسهٔ بینالمللی آموزش تأسیس کرد و به آموزش تجارت و سرمایهگذاری در ۷ کشور جهان پرداخت. این تاجر موفق در ۴۷ سالگی به سرمایهگذاری روی آورد و در این حوزه هم بسیار موفق عمل کرد. رابرت کیوساکی کلاسهایی برگزار میکند و در آنها از سرمایهگذاری با بالاترین بهره و کمترین ریسک و همچنین نحوهٔ بیدارشدن نبوغ مالی در افراد میگوید. «چهارراه پولسازی»، «پدر پولدار، پدر بیپول» و «جوان و پولدار بازنشسته شوید» از آثار مکتوب او است.
بخشی از کتاب چهارراه پولسازی
«"روشهای متفاوت درآمدزایی"
بیش از هر چیزی تفاوتهای درونی ما در زمینه ارزش ذاتی تواناییها، ضعفها و علاقه درونی ماست که روی تصمیم ما در مورد محل درآمدزایی تأثیر میگذارد. برخی از مردم عاشق کارگری و کارمندی هستند؛ درحالیکه دیگران از آن متنفرند. برخی از افراد عاشق این هستند که شرکتی برای خود داشته باشند؛ ولی نمیخواهند آن را اداره کنند. برخی دیگر دوست دارند شرکت داشته باشند و خودشان نیز آن را اداره کنند. برخی از مردم به سرمایهگذاری علاقهمندند؛ درحالیکه دیگران نمیتوانند ریسک ازدستدادن پولشان را بهراحتی بپذیرند اکثر ما مقدار کمی از هر کدام از این ویژگیها را داریم. برای موفق شدن در هر چهار خانۀ جدول اغلب باید برخی از ارزشهای اساسی درونی خود را به سمت دیگری هدایت کنیم.
شما میتوانید در هر چهارخانه جدول پولدار یا فقیر باشید. این بسیار مهم است و باید توجه کنید که شما میتوانید در هر چهارخانه جدول پولدار یا فقیر باشید. در هر چهارخانه جدول افرادی وجود دارند که میلیونها دلار درآمد کسب میکنند و افرادی نیز وجود دارند که در همان خانه از جدول ورشکسته میشوند. قرارگرفتن در یکخانه از جدول یا خانه دیگر آن الزاماً تضمین نمیکند که شما به انسان موفقی تبدیل خواهید شد.
هر چهارخانه جدول با هم برابر نیستند با دانستن ویژگیهای هر چهارخانه جدول گردش مالی شما بهتر میتوانید درباره اینکه کدام خانه یا کدام خانههای جدول برای شما بهتر است تصمیم بگیرید. مثلاً یکی از دلایلی که من تصمیم گرفتم در خانههای B و I جدول کار کنم، مزایای مالیاتی بود.»
خیلی از خواننده های کتابهای رابرت کیوساکی معتقدن که کتاب های ایشون تکراری است، اما در واقع برای کسی که عمیقا به حرف های ایشون گوش کنه و به منظور حرفهاش توجه کنه، هر جمله و مثالی از زبان آقای