کتاب افسون
معرفی کتاب افسون
کتاب افسون نوشتهٔ نایبه رینوسو است. و زینب طاهری و سپیده پاشایی آن را ترجمه کردهاند. این اثر توسط انتشارات دلتا منتشر شده است. این کتاب دربارهٔ دختری به نام میرابل است که در خانهای به نام افسون زندگی میکند.
درباره کتاب افسون
همه داستانهای جادویی، با حضور یک کودک دارای قدرتهای متفاوت شروع میشود؛ اما کتاب افسون این داستان تکراری را تغییر داده است. در یک دنیای جادویی زیبا، همه کودکان با انواع قدرتهای سحرآمیز و منحصر بهفرد متولد میشوند و تنها یکی از دختران خانواده به نام «میرابل»، هیچ قدرت جادویی ندارد.
این موضوع در ابتدا باعث میشود که میرابل از سایر اعضای خانواده خود دور بماند، ولی کمکم با شروع اتفاقات عجیب و کمشدن قدرتهای جادویی سایر افراد خانواده، میرابل وظیفه مهم یافتن مشکل و از بین بردن آن را برعهده میگیرد.
خواندن کتاب افسون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان در مقطع ابتدایی مخاطب این کتاب هستند و همچنین به تمام افرادی که علاقهمند به داستانهای کودک مصور هستند این کتاب را پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب افسون
درست وسط جنگل، توی دهکدهای کوچک، یک شمع جادویی بود. این شمع همیشه روشن بود و میدرخشید.
جادوی این شمع آن قدر قوی بود که این دهکدهی شگفتانگیز را به وجود آورده بود... دهکدهای به نام افسون!
خانوادهی مادریگال در این دهکده زندگی میکردند. اسم خانهشان کاسیتا بود.
من قبلا انیمیشن افسون رو دیده بودم عالی بود 🥰😆😍❤️💕
عالیییییییییی بود