معرفی و دانلود کتاب آواز pdf + خلاصه رایگان

کتاب آواز

۳.۷(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آواز

کتاب آواز نوشتهٔ آری کاپلان است. و زینب طاهری و سپیده پاشایی آن را ترجمه کردند. این اثر توسط انتشارات دلتا منتشر شده است. اصل داستان دربارهٔ یک کوالا است که یک سالن اجرای موسیقی دارد.

درباره کتاب آواز

در جهان حیوانات انسان‌نما، یک کوالای خوش بین، صاحب یک سالن اجرای موسیقی است و در آرزوی این است که از این طریق صاحب درآمدی زیادی شود؛ زیرا اولین بار که در کودکی با پدرش به یک اجرای موسیقی رفته بودند، علاقه زیادی در او ایجاد شد. این داستان به کودکان آموزش می‌دهد برای رسیدن به آنچه که می‌خواهند تلاش کنند.

خواندن کتاب آواز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان در مقطع ابتدایی مخاطب این کتاب هستند و همچنین به تمام افرادی که علاقه‌مند به داستان‌های کودک مصور هستند این کتاب دا پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آواز

باستر از آوازشان خوشش آمد و برای مسابقه انتخابشان کرد. او به آن‌ها گفت: ((اگر می‌خواهید خواننده‌ی بزرگی شوید باید حسابی تلاش کنید.))

تمرین شروع شد...اوه! انگار اوضاع خوب پیش نمی‌رفت. صدای مینا خیلی خوب بود اما خجالت می‌کشید جلوی بقیه آواز بخواند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آواز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آواز
عنوان انگلیسی:Illumination’s Sing Little Golden