کتاب قانون طول عمر
معرفی کتاب قانون طول عمر
کتاب قانون طول عمر نوشتهٔ کریس وربرگ و ترجمهٔ سروش پولادمست طهرانی نژاد است و انتشارات نظری آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب قانون طول عمر
کتاب قانون طول عمر نوشته سروش پولاد مست طهرانی، به بررسی مسائل عجیب زندگی و مرگ در دنیای جانداران میپردازد. نویسنده در این کتاب دلایل پیری و مرگ در جانداران، از جمله رشد سریع بعضی از جانوران و عواملی را که باعث پیری و بیماریهای مرتبط میشوند، بررسی میکند. همچنین به بررسی درمانهایی که برای کاهش روند پیری و بیماریهای مرتبط استفاده میشود و انقلابهای اجتماعی بزرگی که ممکن است در زمینه زندگی بیشتر و سالمتر انسانها رخ دهد، میپردازد.
در این کتاب میخوانیم که چرا بعضی از جانوران خیلی سریع رشد میکنند و به پایان زندگی خود میرسند و بعضی از آنها تا صد یا هزار سال و یا برای همیشه عمر میکنند. در بخش دوم این کتاب میخوانیم که در بدن چه اتفاقی میافتد که باعث میشود ما پیر شویم. زمانی که متوجه شدیم چرا ما پیر میشویم، در بخش سوم راه و روش کند کردن این روند را پیدا میکنیم. ما خواهیم دید که بعضی از غذاها، مداخلات انسانی و مواد میتوانند در کند کردن این پروسه موثر باشند. مشکلی که غربیها با آن مواجه هستند این است که حجم غذای مصرفی آنها بیش از اندازه است و این باعث تسریع پروسهٔ پیری و چاقی مفرط میگردد. این که افراد چاق در معرض تمامی بیماریهای دوران سالمندی مثل ناراحتی قلبی، دیمنشیا و دیابت هستند، یک امر تصادفی نیست. همچنین خواهیم دید که همه گیر شدن چاقی مفرط، همانطور که بارها گفته شده است، به دلیل مصرف زیاد کالری یا ورزش خیلی کم نیست.
سپس تمرکز میکنیم بر روی درمانهایی که در حال حاضر جهت کاهش روند پیری یا بیماریهایی که علائمی شبیه به پیری را به همراه دارند، استفاده میشوند. این درمانها نهتنها روند پیری را آهسته میکنند، بلکه مسیر آن را نیز تغییر میدهند. تغییر جهت روند پیری یعنی جوانسازی انسانها بهوسیلهٔ از بین بردن چین و چروک پوست، منعطفکردن رگهای خونی و درمان بیماریهایی مثل آلزایمر که در هنگام پیری به سراغ افراد میآیند. خواهیم دید که این کار غیر ممکن نیست. برعکس، بسیاری از دانشمندان فکر میکنند که تنظیم دوبارهٔ بدن به حالت جوانی چقدر کار دشواری است. در بخش پایانی این کتاب ما بر روی انقلابهای اجتماعی بزرگی مبنی بر زندگی بیشتر و بیشتر که هر لحظه به آن نزدیک تر میشویم صحبت میکنیم. امید به زندگی در حال حاضر، در هر روز شش ساعت افزایش پیدا میکند و در آیندهٔ نسبتا نزدیک، زمانی که تکنولوژی برای کند کردن و حتی برعکس کردن روند پیری به خدمت گرفته شد، ما باید فیلمنامهای را بررسی کنیم که در آن مردم میتوانند برای مدتی طولانی جوان و سالم باقی بمانند. البته باید این را در نظر داشت که حتی بدون کمک گرفتن از این تکنولوژیها، اولین انسانی که تا سن ۱۳۵ سالگی رسید نیز پیش از این به دنیا آمده است. بعضی از دانشمندان عقیده دارند که پیش از این انسانهایی بودهاند که تا سن هزارسالگی عمر کردهاند.
بدون درنظرگرفتن اینکه آیا این ادعا درست است یا نه، یک نکته مسلم است: دانش فزاینده، ما را به انتقال بیماری، زندگی و مرگ قادر ساخته است. این آینده نزدیک تر از آن است که فکرش را بکنیم. بنابراین ما نیاز داریم برای آن برنامهای تدوین کنیم که ما را قادر سازد تا بیشترین استفاده را از این انقلاب پیش رو ببریم. این کتاب به عنوان یک خط مشی برای حرکت به سمت این برنامه است. برای شروع، اول از همه باید بدانیم که چرا چیزی عجیب، مثل روند پیری وجود دارد.
خواندن کتاب قانون طول عمر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به علوم پزشکی و زیستشناسی مناسب است و شامل اشاراتی به مطالعات علمی میشود.
حجم
۴٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۶۰ صفحه
حجم
۴٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۶۰ صفحه