معرفی و دانلود کتاب آلزایمر pdf + خلاصه رایگان

کتاب آلزایمر

۳.۷(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آلزایمر

کتاب آلزایمر نوشتهٔ پگی جی. پارکس و ترجمهٔ نسرین دورقی زاده است. نشر راه طلایی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب آلزایمر

کتاب آلزایمر که یکی از کتاب‌های مجموعهٔ «اختلال‌های روانی» است، کوشیده است تا ما را با بیماری آلزایمر آشنا کند. گفته شده است که آلزایمر، یک بیماری زوال عصبی است که معمولاً به‌کندی آغاز می‌شود و به‌تدریج رو به وخامت می‌رود. آلزایمر علت بروز ۶۰ تا ۷۰٪ موارد دمانس است. رایج‌ترین علامت ابتدایی این بیماری، اختلال در حافظهٔ کوتاه‌مدت و مشکل در به‌یادآوردن اتفاقات اخیر است. با پیشرفت بیماری آلزایمر، علائم آن می‌تواند شامل مشکلات زبانی، مشکل در آگاهی از موقعیت (گم‌شدن)، نوسان خلقی، از دست‌دادن انگیزه، اهمال و بی‌توجهی نسبت به خود و مشکلات رفتاری باشد. در این باره بیشتر بدانید.

خواندن کتاب آلزایمر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آلزایمر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آلزایمر
قیمت کتاب:۳۸۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه اختلال‌های روانی

Mahdi(ex-JUDAS)
۱۴۰۵/۰۱/۱۱

کتاب خیلی ساده یک دید کلی ای از آلزایمر بهتون میده ، اینکه مراحل پیشرفت آلزایمر به چه شکل هست و چه علائمی داره ، نقش ژنتیک و نژاد و جنسیت و ... در مبتلا شدن چقدر هست . در...بیشتر