معرفی و دانلود کتاب چش و تش + خلاصه رایگان

انتشارات:
سنجاق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چش و تش

«چش و تش» یا «نگاه در آتش» نوشته‌‌های سه نویسنده درباره فرهنگ و مردم جنوب ایران است. مقالات این کتاب زبان، ادبیات و جامعه جنوب را با شیوه‌ای همه‌فهم معرفی کرده‌اند. جنوب مرکزی ایران شامل بخش‌هایی از فارس، هرمزگان، بوشهر و کرمان است که یکی از نقاط ثقل فرهنگی در کناره خلیج فارس به حساب می‌آید.

این کتاب دروازه‌ای به جهان رازآلود و ناشناخته کرانه‌ها و پس‌کرانه‌های خلیج فارس است. از این رو می‌توان «چش و تش» را یک اثر متفاوت در مطالعات خلیج فارس دانست. شما در این اثر جستارهایی درباره موسیقی، تجارت، تاریخ و ادبیات مردمان جنوب و اچمی زبانان را مطالعه می‌کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چش و تش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچش و تش
برچسبمجموعه ادبیات عامه

امین نوبهار
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۷/۱۹

اگر به «تاریخ محلی» و «فرهنگ جنوب مرکزی ایران» علاقه‌مندید پیشنهاد می‌کنم حتما این کتاب رو بخونید.

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۷/۱۹

ممنون از مجموعه طاقچه. این کتاب به نوعی در گروه مطالعات خلیج فارس قرار می‌گیرد.