معرفی و دانلود کتاب قدرت برنامه ریزی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب قدرت برنامه ریزی

کتاب قدرت برنامه ریزی

۳.۵(از ۴ امتیاز)

معرفی کتاب قدرت برنامه ریزی

«قدرت برنامه‌ریزی» نوشته برایان تریسی، جک کن‌فیلد، لس براون و ... است. شعار کلیدی این کتاب این است که زندگی را به روشی که می‌خواهید بسازید.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

من این‌جا در بلومینگتون، ایلینویز مشغول آموزش یک کلاس در مورد چگونگی مدیریت کارمندان دشوار بودم. از سندی در مورد علایق و غیرعلایق‌اش، از رؤیاها و اهدافش پرسیدم. همین که در مورد شغل فعلی‌اش می‌گفت، او یک کابوس خیلی واقعی را توصیف کرد.

«سندی، چرا روی پرستاری به‌عنوان یک شغل تصمیم‌ گرفتی؟» پیشانی او قوسی گرفت، چشمانش برقی زد، همین‌طور که درباره‌ی اشتیاق و علاقه‌ی شدید خود برای درمان بیماران صحبت می‌کرد. وقتی از او پرسیدم آیا مدیریت کردن مردم را دوست دارد او خود را جمع کرد و یک‌بار دیگر پشت اشک‌ها جنگید. «من پست اجرایی را گرفتم زیرا درآمد بیش‌تری داشت، اما از آن متنفرم.»

سندی رؤیای خود را گم کرده است. آیا می‌توانم او را کمک کنم تا دوباره پیدایش کند؟

«سندی، چه اتفاقی می‌افتد اگر از کارفرمای خود تقاضای تنزل رتبه کنید؟» چند ثانیه گذشت. او به‌نظر گیج می‌رسید. مردم این کار را نمی‌کنند، می‌کنند؟

شما عاشق درمان مردم هستید. نه مدیریت کردن آن‌ها. اگر کارفرمای شما تنزل رتبه ‌ندهد، آیا می‌توانید کاری در جایی دیگر در رابطه با درمان بیماران پیدا کنید؟ همان‌طور که ما بر روی گزینه‌های او کار می‌کردیم، سندی سینه جلو می‌داد، تصمیم از طریق او دنبال شد. یک برنامه شکل گرفت تا پایان سمینار او آن‌چه را که می‌بایست انجام می‌داد را فهمید و آماده بود تا انجام دهد. او خیلی از من تشکر کرد و یک بررسی درخشان ارائه داد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قدرت برنامه ریزی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قدرت برنامه ریزی
قیمت کتاب:۸۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتب مدیریتی

meysam
۱۳۹۶/۰۳/۱۵

به نظرم این نسخه ناقص و بد ترجمه شده چون پیوستگی بین فصل ها و موضوعات هرفصل‌خیلی کمه و بعضی کلمات خوب ترجمه نشده

[علیرضا]
۱۳۹۶/۱۱/۰۵

توصیه میکنم قبل از خرید نمونه رو بخونید اگه باهاش کنار اومدین بخرید کتاب رو

بریده‌هایی از کتاب

مجید مبلغی
سلول‌های خود را شاد سازید مغز شما یک کتاب داروسازی واقعی برای شادی طبیعی دارد. داروهای اعصاب- اندورفین‌ها، سروتونین، اکسی‌توسین و دُپامین ـ فقط در انتظار آزاد شدن آن‌ها برای هر عضو و سلول در بدن‌تان باشید. روشی که می‌خورید، حرکت می‌کنید، استراحت می‌کنید و حتی حالت چهره‌ای شما می‌توانند میزان احساس خوب شیمیایی بدن‌تان یا «عصاره‌ی خوبی» در توجه شما را تغییر دهد. مقداری عصاره‌ی خوبی را به لبخند اضافه کنید. دانشمندان کشف کرده‌اند که لبخند زدن هورمون‌های استرس را کاهش می‌دهد و مواد شیمیایی خوشی بالا برده می‌شود که باعث افزایش سلول‌های T بدن می‌شوند، به‌مرور زمان در‌می‌یابید که لبخند زدن حتی به‌صورت تصنعی به یک لبخند واقعی منجر می‌شود.
با روش پدر پولدار پولدار شوید
علی خوروش
۱۰۰ پیشنهاد برتر فروش (تجارت جهانی ۹)
کن لنگدن
قورباغه‌ات را ببوس (۱۲شیوه‌ی شگفت‌انگیز برای تبدیل‌کردن منفی‌ها به مثبت‌ها در زندگی شغلی و شخصی)
معجزه موفقیت
قانون نالیدن ممنوع
جان گوردون
راز ذهن میلیونرها
تی. هارو اکر
مرکز توجه: با ساده کردن زندگی، بهره‌وری خود را دو برابر کنید و به همه هدف‌هایتان برسید
شانس دوباره، برای پولتان، برای زندگی‌تان و برای خودتان
سمانه فلاح
مشتری‌مداری: راه حل‌های تخصصی برای چالش‌های روزمره
جیمز ال. هسکت
اهداف: چگونه از هر آنچه تصور می‌کنید زودتر به خواسته‌هایتان برسید (خلاصه کتاب)
برایان تریسی
بهشت فروش کجاست؟ (راهنمای کاربردی و بومی برای رسیدن به بزرگترین اهدافی که یک فروشنده می‌تواند داشته باشد)
حسین رمضانی