معرفی و دانلود کتاب مهارت نگارش گزارش ها و طرح ها + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مهارت نگارش گزارش ها و طرح ها

کتاب مهارت نگارش گزارش ها و طرح ها

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب مهارت نگارش گزارش ها و طرح ها

یک نوشته خوب، که قابل خواندن و درک باشد، همیشه نسبت به یک نوشته کم ارزش و بی‌محتوا توجه بیشتری را به خود جلب می‌کند. اما در این زمینه، استانداردهای رایج در دنیا به طور کلی یکسان و مناسب نیستند. گمان می‌کنم اگر به ازای هر فردی که در این لحظه در گوشه‌‌ای از دنیا به سختی در حال نوشتن مطلبی است و آرزو می‌کند که ای کاش آنرا بهتر نوشته بود، یک پوند به من داده می‌شد، دیگر نیازی به نوشتن نداشتم! به نظر می‌رسد وقتی خودکار روی کاغذ قرار می‌گیرد واقعا اتفاقی می‌افتد و ارتباطات تحت تأثیر قرار می‌گیرد. هتلی در انگلستان وجود دارد که این پیام را روی در تمامی اتاق خواب‌ها نصب کرده است: «برای امنیت بیشتر، از بسته بودن در به هنگام ورود و خروج اطمینان حاصل فرمایید». جمله‌‌ای بی‌معنی و غیر ممکن (اگر توانستید به توصیه آن عمل کنید، کاری جادویی کرده‌‌اید)، با این حال کسی آنرا نوشته، چاپ کرده و بر در نصب کرده، اما هیچ‌کس توجه نکرده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مهارت نگارش گزارش ها و طرح ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمهارت نگارش گزارش ها و طرح ها
موضوعپژوهش ادبی
نویسندهپاتریک فورسیت
مترجمعلیرضا جواهری
انتشاراتانتشارات عارف کامل
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۶/۰۹/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.