دانلود و خرید کتاب موفقیت با ذهن زیبا ابراهیم علی عزیزی

معنایی است که انسان،

با شکوفا ساختن

نیروهای نهفته در درونش

به زندگی می‌دهد.»-اریک فروم

«موفقیت با ذهن زیبا» نوشته ابراهیم علی عزیزی(-۱۳۴۸) است. این کتاب از رازهای شگفت‌آور اندیشه تحول‌ساز می‌گوید.

عصر جدیدِ کنونی نوید دهنده ورود به مرحله تازه‌ای از شکوفایی آگاهی انسان از یک کشف بزرگ و بی نظیر است. کشفی که تمام نوآوری‌ها، زیبایی زندگی و شکوفایی توانمندی‌های درون انسان به آن بستگی دارد. این کشف بزرگ از قدرت‌های نهفته در درون انسان پرده برداشته و به انسان کنونی نیرویی فوق تصور و بی حد بخشیده است. آگاهی انسان از توانمندی‌های بیکرانش او را تبدیل به موجودی نمونه کرده است و او را برهمهٔ اوضاع دنیای خویش حاکم نموده. این راز بزرگ، قدرت درون ما را آشکار ساخته و به ما این مژده را می‌دهد که انسان توانایی خلق کردن هر موقعیتی را دارد. این کشف بی نظیر مربوط به نیروی شگفت آور اندیشه و درون ماست که ویلیامزجیمز پدر روانشناسی آمریکا از آن به عنوان مهمترین کشف بشری در صد ساله اخیر نام می‌برد. به گفته تمامی پیامبران، دانشمندان، عارفان و روانشناسان، اندیشهٔ انسان قدرت خلق کردن هر موقعیتی را دارد.

همهٔ ما می‌توانیم توسط اندیشه‌هایمان به اوج هرموفقیتی دست یابیم. می‌توانیم به آنچه که می‌خواهیم و از آن لذت می‌بریم، برسیم. برای رسیدن به چنین هدفی نیازبه داشتن سرمایه هنگفت مالی نیست؛ نیازی نیست که از امکانات و پشتوانه‌های خاصی برخوردار باشیم. نیروی اندیشه، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نامحدودی دارد. همه چیز برای دست یافتن به خوشبختی، سعادت و آرامش ما در درون اندیشه‌ها مهیا است. به اصطلاحی، قدرت آفرینش و خلق هرموقعیتی را داریم. همه چیز در دستان ماست، ثروت، معنویت، شادی.

حسین عبدی
۱۴۰۲/۰۴/۲۲

سلام کتاب عالی بود . اینکه نویسنده از زندگی خود در کتاب به تصویر کشیده بود خیلی جالب بود . و ذهنیت زیبا در زندگی و کسب و کار خیلی مهم است . انسان باید دو کار در زندگی خود

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است