کتاب نفوذ در متنفذان
خواندن نظراتمعرفی کتاب نفوذ در متنفذان
مدتی است که واژه «نفوذ» در ادبیات سیاسی و مطبوعاتی ما معنای ویژهای پیدا کرده است، البته معنای این واژه تنها به دوران پسابرجام برنمیگردد اما در صورتی که اثرات منفی برجام کنترل نشود و الزامات رهبر معظم انقلاب رعایت نگردد، همین برجام میتواند یکی از مصادیق بروز نفوذ در ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حتی نظامی باشد. مسئله این است که بحث نفوذ سالهاست که در ابعاد سیاسی و فرهنگی کشور ما از جانب دشمن به عنوان راهبرد اساسی مورد استفاده قرار میگیرد و رهبر معظم انقلاب بارها و به بهانههای مختلف از همان ابتدای انقلاب تاکنون با عبارات مختلف مسئله نفوذ را برای مسئولان و مردم تبیین کردهاند. رهبری عزیز انقلاب در دیدار خود با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قریب به 40 بار از واژه نفوذ استفاده کردند و با اشاره به نیت شوم دشمنان سلطهگر برای بازگشت و نفوذ در ایران اسلامی فرمودند: «در زمینه سیاسی نیز بیگانگان به دنبال نفوذ در مراکز تصمیمگیری و اگر نشد، نفوذ در مراکز تصمیمسازی هستند که در صورت تحقق این توطئه، جهتگیریها، تصمیمات و حرکت عمومی کشور، بر اساس خواست و اراده بیگانگان، تنظیم و اجرایی خواهد شد.» (25/06/1394) مسئله نفوذ سبقه زیادی در ادبیات سیاسی ما دارد و رهبر انقلاب سالهاست که با عبارات مختلف آن را تذکر میدهند. نفوذ در ساحت سیاسی و فرهنگی از اهمیت بیشتری برخوردار است و دشمن سالهاست که برای نفوذ فرهنگی و سیاسی در کشور ما برنامهریزی میکند و تمام امکانات خود را بهکار میگیرد، لذا بزرگترین اشتباه پایگاه رسانهای کشور برای تبیین مسئله نفوذ، پرداختن به مسائل امنیتی و کماهمیت نشان دادن مسائل فرهنگی است.

بسیار خوب. ممنون
عالی...