کتاب تپلی بغلی اسکات کمبل + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تپلی بغلی

کتاب تپلی بغلی

معرفی کتاب تپلی بغلی

کتاب الکترونیکی «تپلی بغلی» نوشته و تصویرگری «اسکات کمبل» و ترجمهٔ «گیتی خامنه» توسط نشر کتاب پارک منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستان‌های تخیلی کودک قرار می‌گیرد و با تصاویر رنگی و جذاب، مفاهیمی مانند محبت، همدلی و اهمیت بغل‌کردن را به زبان ساده و کودکانه بیان می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تپلی بغلی

«تپلی بغلی» اثری داستانی و تصویری برای کودکان است که با محوریت شخصیت اصلی یعنی تپلی بغلی، به موضوع بغل‌کردن و تأثیر آن بر احساسات افراد می‌پردازد. این کتاب با تصاویر رنگی و روایت ساده، دنیایی شاد و پر از مهربانی را به تصویر کشیده است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر صفحه با تصویر و جمله‌ای کوتاه، ماجرای جدیدی از بغل‌کردن تپلی بغلی را روایت می‌کند. این اثر نه‌تنها برای گروه سنی الف و ب مناسب است، بلکه می‌تواند برای والدین و مربیان نیز الهام‌بخش باشد تا دربارهٔ اهمیت ارتباط عاطفی با کودکان گفت‌وگو کنند. نویسنده با خلق شخصیتی دوست‌داشتنی، تلاش کرده است تا مفاهیمی مانند پذیرش، دوستی و نیاز به محبت را به‌صورت غیرمستقیم به مخاطب منتقل کند. «تپلی بغلی» از آن دست کتاب‌هایی است که می‌تواند در جمع‌خوانی‌های خانوادگی یا کلاس‌های درس، فضایی گرم و صمیمی ایجاد کند.

خلاصه کتاب تپلی بغلی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی شخصیت تپلی بغلی آغاز می‌شود؛ موجودی که عاشق بغل‌کردن است و هیچ‌کس از بغل‌های او در امان نمی‌ماند. تپلی بغلی هر چیزی را که می‌بیند، در آغوش می‌گیرد؛ از بزرگ‌ترها گرفته تا کوچولوها و حتی موجودات نرم و تیز. او با بغل‌کردن، آرامش و شادی را به اطرافیانش هدیه می‌دهد و هیچ‌کس را تنها نمی‌گذارد. در طول داستان، تپلی بغلی با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شود؛ مثلاً بعضی‌ها فکر می‌کنند برای بغل‌کردن خیلی بزرگ یا خیلی تیز هستند، اما تپلی بغلی برای هیچ‌کدام مشکلی ندارد و همه را در آغوش می‌گیرد. حتی وقتی از او می‌پرسند چطور این‌همه انرژی برای بغل‌کردن دارد، با شوخی به خوردن پلو و خورش اشاره می‌کند. در پایان، تپلی بغلی که از بغل‌کردن همه خسته شده، خودش نیاز به بغل پیدا می‌کند و این بار کسی او را در آغوش می‌گیرد تا دوباره انرژی بگیرد. داستان با تأکید بر نیاز متقابل به محبت و بغل، به پایان می‌رسد.

چرا باید کتاب تپلی بغلی را بخوانیم؟

این کتاب با زبان کودکانه و تصاویر دلنشین، به موضوع مهم نیاز به محبت و ارتباط عاطفی می‌پردازد. «تپلی بغلی» به کودکان یادآوری می‌کند که بغل‌کردن نه‌تنها دیگران را خوشحال می‌کند، بلکه خود فرد را نیز آرام و شاد می‌سازد. روایت ساده و طنزآمیز داستان، باعث می‌شود کودکان با شخصیت اصلی همذات‌پنداری کنند و اهمیت مهربانی و همدلی را بهتر درک کنند. این کتاب می‌تواند به والدین و مربیان کمک کند تا دربارهٔ احساسات و نیازهای عاطفی با کودکان صحبت کنند و فضای صمیمانه‌تری در خانه یا کلاس ایجاد کنند.

مطالعهٔ این کتاب برای کودکان گروه سنی الف و ب مناسب است. همچنین والدین، مربیان و هرکسی که به دنبال راهی برای آموزش مهارت‌های عاطفی و اجتماعی به کودکان است، می‌تواند از این کتاب بهره ببرد. «تپلی بغلی» برای کودکانی که نیاز به ابراز احساسات دارند یا دوست دارند دربارهٔ محبت و دوستی بیشتر بدانند، انتخاب خوبی است.

بخشی از کتاب تپلی بغلی

«وقتی دیگران را بغل می‌کنم، آن‌ها آرام می‌شوند. هر چیزی را می‌بینم، بغلش می‌کنم. هیچ‌کس از دست تپلی بغلی درنمی‌رود. بزرگ‌ترها توی بغل من جا می‌شوند. و کوچولوها توی بغل من احساس بزرگی می‌کنند. من موجودات نرم را توی بغل می‌گیرم. آخ! تو هم بغل می‌خواهی؟ بله، انگار دوست داری بغلت کنند. من چطور؟ من خیلی تیزم. تاحالا هیچ‌کس من را بغل نکرده. من چی؟ لابد برای اینکه بغلم کنی زیادی بزرگم! برای تپلی بغلی سخت نیست. خیلی‌ها می‌پرسند تپلی بغلی چی می‌خورد که این همه می‌تواند بغل کند؟ خب، جواب این سوال پلو و خورش است! تپلی بغلی خیلی پلو و خورش دوست دارد. حالا دوباره تپلی بغلی آماده‌ی حرکت است!»