کتاب مدرسه
خواندن نظراتمعرفی کتاب مدرسه
«مدرسه»داستان کوتاهی از دونالد بارتلمی (۱۹۸۹-۱۹۳۱)، نویسنده برجسته آمریکایی از مجموعه مطالعه در وقت اضافه است.
زمان تقریبی مطالعه: ۵ دقیقه
رایگان
کلا توی داستان همه داشتن میمردن،یکم شبیه سال 95 بود که خیلیا رو از دست دادیم.😦 ولی داستان دو تا جمله ی خیلی زیبا داشت: گفتند:مگر مرگ به زندگی معنا نمیبخشد؟ گفتم:نه،این زندگی است که به زندگی معنا میبخشد.☺
معنای کامل و جامع دو کلمه *غم و بدشانسی*رو میتونین توی این کتاب پیدا کنین اول های کتاب خوب بود ولی آخرش یکم آبکی بود. نمره کل=متوسط ۳/۵ از ۵ 🌕🌕🌕🌓🌑
داستان بی محتوایی است. شاید به زبان اصلی ویژگی های زبان خود را داشته باشد، اما ترجمه آن یک متن بی سر و ته است
بسیار مسخره.... اصلا نخونید من پیشنهاد نمیکنم به خوندن✖✖✖✖
آخ جان بازم ازین کتاب کوچیکا
داستان جالبی بود.خیلی دوست داشتم. رسالت داستان در زیبایی پیامی بود که در اخر گفته شد. اعجاز عشق, بینظیره و جاودانگی جز در دوست داشتن و دوست داشته شدن نیست
حکایت دردسرهای گوناگون خلقالله و توجیهات من نبودم، دستم بود که همان دست به سر کردن ملت است.
اوضاع و احوال کشورهای افسرده، هر روز اتفاقی بدتر از دیروز میفته در صورتی که هیچکس نمیدونه مقصر کیه و دنبالش هم نمیرن و مردم در اون همه اوج بدبختی های هر روزه که قابل پیشگیری هم نیس با عشق
ترجمه خوبی نداره
زندگی با عشق جریان داره .