کتاب آموزش گام به گام بازاریابی بوسیله پست الکترونیکی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب آموزش گام به گام بازاریابی بوسیله پست الکترونیکی
«آموزش گام به گام بازاریابی بوسیله پست الکترونیکی» یا همان «بازاریابی ایمیلی» نوشته جینی مولن و دیویدال. دانیلز(-۱۹۷۰) است.
در مقدمه کتاب میخوانیم:
هنگامی که شما به ایمیل فکر میکنید، تنها مفهوم ابزار و وسیلۀ ارتباطی در ذهن شما تداعی میشود. البته تجارت و صنعت امروزی، ایمیل را به یک ابزار ارتباطی تبدیل کرده است وگرنه ماهیت آن چیز دیگری است. در مقایسۀ ایمیل با دیگر ابزارها و روشهای ارتباطی درمییابیم که ایمیل سزاوار توجه و احترام بیشتری است.
این کتاب شما را برای آشنایی بهتر با عوامل بالقوه در بازاریابی الکترونیکی از طریق ایمیل آماده میکند. ما بیشتر از ده سال است که نیروهای ذهنیمان را برای طراحی سری کتابهای سایبکس به کار گرفتهایم و از فعالیتهای خود راضی هستیم. ما در بسیاری از بخشها از توضیح اضافی خودداری کردیم و با طرح سؤال، جذابیت خاصی به متنها دادهایم و خواننده را برای پاسخگویی به سؤالات تشویق کردیم. در پایان هر فصل سؤالاتی را طرح نموده و برای هر یک از آنها امتیاز در نظر گرفتیم و هدف ما از این کار فقط معطوف ساختن ذهن خواننده به جزئیات و مشارکت او در پاسخگویی به سؤالات بوده است. بزرگترین هدف ما، جلب اعتماد شما به مطالب گردآوری شده بود و تصمیم گرفتیم با معرفی منابع و مراکز معتبر جهانی، اطمینان خاصی به گفتههایمان ببخشیم. در طول این کتاب ما از تکنولوژی بعنوان سطوح مختلف تجاری یاد کردیم و هدف از معرفی این واژه، توضیح بایدها و نبایدها در تجارت بود.
در این کتاب جنبههای مختلف ایمیل در نظر گرفته شده است. از یک سو به آن بعنوان یک ابزار ارتباطی نگاه کردیم و از طرف دیگر بعنوان بخشی از تکنولوژی جهانی. هر دو مفهوم در بازاریابی الکترونیکی بطور کامل تعریف شدهاند و جای هیچ شک و شبههای باقی نمانده است.
عدالت ترمیمی در دادسرا
عبدالکریم سبزواری