کتاب راهنمای طراحی و اجرای سیستم های اعلام حریق
معرفی کتاب راهنمای طراحی و اجرای سیستم های اعلام حریق
کتاب راهنمای طراحی و اجرای سیستم های اعلام حریق نوشتهٔ میلاد قیدی و ویراستهٔ مهدیه مخبری است و موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران آن را منتشر کرده است. این کتاب بر اساس استاندارد BS و برای دانشجویان رشته برق، پیمانکاران، مهندسین مشاور و کارفرمایان قابل استفاده است.
درباره کتاب راهنمای طراحی و اجرای سیستم های اعلام حریق
نصب سیستم اعلام حریق
اسناد و مدارک
تعمیرات و سرویسها
ویژگیهای سیستم حریق نشانی پذیر دیجیتال
مؤسسهٔ فرهنگی هنری دیباگران تهران ناشر تخصصی مجتمع فنی تهران است. این انتشارات با شعارهای «یک کتاب میتواند زندگی ما را تغییر دهد.» و «هر کتاب دیباگران تهران، یک فرصت جدید شغلی و علمی» شروع به فعالیت کرده است. مؤسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران بیش از ۴۰ سال سابقهٔ فعالیت در نشر آثار علمی دارد و با همکاری اساتید و متخصصان و مؤلفان و مترجمان حرفهای و مشهور بیش از ۱۰۰۰ کتاب در حوزههای کامپیوتر و انفورماتیک و دادهپردازی، برق و الکترونیک و مخابرات، تجارت الکترونیک، فناوریهای نوین، گرافیک، مالتی مدیا، مدلسازی و سهبعدی، فنی، مهندسی، عمران، مکانیک، نرمافزارهای کاربردی، آموزش انواع مهارتهای شغلی بر اساس استانداردهای ملی و بینالمللی، کاردانش و فنی و حرفهای، حسابداری، مدیریت و منابع انسانی، بازاریابی، آموزش علوم جدید برای فناوران جوان و نوجوانان، مکانیک خودرو، کتابهای کنکوری مقاطع مختلف تحصیلی (پزشکی، فنی مهندسی، کشاورزی و علوم دامی) و هنر ترجمه و تألیف کرده است.
خواندن کتاب راهنمای طراحی و اجرای سیستم های اعلام حریق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دانشجویان رشته برق، پیمانکاران، مهندسین مشاور و کارفرمایان مناسب است.