معرفی و دانلود کتاب فیبر نوری pdf + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
برق و الکترونیک

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فیبر نوری

کتاب فیبر نوری به قلم سید محمد غمیلوی بیاتی، مهندس رشته الکترونیک نوشته شده و انتشارات آذرفر ان را منتشر کرده است.

در این کتاب تمامی اطلاعات لازم درباره فیبر نوری و انتقال داده توسط آن در شبکه، مزایا و محدویت‌ها و ضعف‌های آن در اختیار دانشجویان و علاقه مندان به رشته الکترونیک گذاشته شده است.

خواندن کتاب فیبر نوری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان رشته برق و الکترونیک

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فیبر نوری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفیبر نوری
موضوعبرق و الکترونیک
نویسندهسیدمحمد غمیلوی بیاتی
انتشاراتانتشارات آذرفر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۱۲/۲۰
فرمت کتابPDF

nilofar
۱۴۰۰/۰۱/۰۲

بسیار عالی وکامل، استادگرامی!سپاسگزارشما درزندگی خود هستم که اندیشیدن را به من آموختیدنه اندیشه هارا.باآرزوی موفقیت برای شما

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۲

بسیار ضعیف و توضیحات ناقص و....

یوسف گودرزی

۱۴۰۲/۰۳/۲۶

به هیچ وجه کامل نیست..و پراکندگی زیادی داره

mahmood
۱۴۰۰/۰۱/۰۶

کتابی مناسب برای رشته مخابرات برای من مفید و جامع و مناسب بود تشکر میکنم از نویسنده کتاب

۱۴۰۰/۰۱/۰۵

بسیار عالی کامل و جامع توسعه میکنم شما هم مطالعه کنین

فن‌آوری فیبر نوری و کاربردهای آنتصویر جلد کتاب فن‌آوری فیبر نوری و کاربردهای آن
مهدی شادپور
سیستم‌های برق قدرت بادی؛ مدلسازی، شبیه‌سازی و کنترلتصویر جلد کتاب سیستم‌های برق قدرت بادی؛ مدلسازی، شبیه‌سازی و کنترل
دژامیلا رکیوا
کافه شوستو دو دوتصویر جلد کتاب کافه شوستو دو دو
حمید شهیری
مقدمه ای بر توربین های بادیتصویر جلد کتاب مقدمه ای بر توربین های بادی
سجاد فرتاش شتربانی
هنرآموز حرفه و فن مکانیک خودرو (عمومی و تخصصی)تصویر جلد کتاب هنرآموز حرفه و فن مکانیک خودرو (عمومی و تخصصی)
سروش دشتی‌رحمت‌آبادی
طراحی سیستم های انرژی تجدیدپذیر در شبکه هوشمند برقتصویر جلد کتاب طراحی سیستم های انرژی تجدیدپذیر در شبکه هوشمند برق
حسین ترکمن
ابزارشناسی و ماشینکاری پیشرفتهتصویر جلد کتاب ابزارشناسی و ماشینکاری پیشرفته
محمدرضا رازفر
زمین کردن سیستم های قدرتتصویر جلد کتاب زمین کردن سیستم های قدرت
محمدعبدوس سلام
آنچه راجع به آزمون های سیم و کابل باید بدانیدتصویر جلد کتاب آنچه راجع به آزمون های سیم و کابل باید بدانید
شادی شیخ زاده مرند
راهنمای جامع زبان برنامه نویسی DAXتصویر جلد کتاب راهنمای جامع زبان برنامه نویسی DAX
آلبرتو فراری
حسابداری موسسات خدماتیتصویر جلد کتاب حسابداری موسسات خدماتی
سعید نمازیان
آشنایی با ساختار کامپیوتر و میکروپروسسورتصویر جلد کتاب آشنایی با ساختار کامپیوتر و میکروپروسسور
محمود تابنده
جریان و انتقال حرارت در محیط های متخلخل؛ جلد اولتصویر جلد کتاب جریان و انتقال حرارت در محیط های متخلخل؛ جلد اول
دونالد ای. نایلد
طراحی قالب های فورجتصویر جلد کتاب طراحی قالب های فورج
فریدرضا بیگلری
معرفی حسگرها (نوری، خازنی، القایی، زیستی)تصویر جلد کتاب معرفی حسگرها (نوری، خازنی، القایی، زیستی)
آرام قادری
نکات مهم اتومکانیکتصویر جلد کتاب نکات مهم اتومکانیک
سیدامیر موسوی
روش های بهینه سازی فرا ابتکاری در مهندسیتصویر جلد کتاب روش های بهینه سازی فرا ابتکاری در مهندسی
علی قدوسیان
کنترل دیجیتال و غیرخطیتصویر جلد کتاب کنترل دیجیتال و غیرخطی