کتاب هابیت جی. آر. آر. تالکین + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب هابیت

«هابیت» یکی از کتاب‌های فانتزی نوشته جی. آر. آر. تالکین(۱۹۷۳-۱۸۹۲)، نویسنده انگلیسی و خالق مجموعه داستان‌های ارباب حلقه‌ها است.
معرفی نویسنده
عکس جی. آر. آر. تالکین
جی. آر. آر. تالکین
آفریقایی | تولد ۱۸۹۲ - درگذشت ۱۹۷۳

جی آر آر تالکین نویسنده‌، شاعر، لغت‌شناس و پژوهشگر انگلیسی است. تالکین خالق مجموعه‌ای از مهم‌ترین رمان‌های فانتزی قرن بیستم، «ارباب حلقه‌ها» و «هابیت» است. آثار فانتزی او نقشی اساسی در اقبال به خواندن و نوشتن در این ژانر ادبی داشت. تالکین در جنگ جهانی اول حضور داشت و با درجه ستوان دوم به ارتش بریتانیا خدمت کرد.

حامد مومنی
۱۳۹۶/۰۲/۱۸

یک کتاب بسیار عالی برای عاشقان ارباب حلقه‌ها. اگه ارباب حلقه‌ها رو خونده باشید این کتاب در همون سبکه ولی فضای کمی روشن‌تر و شوخی‌های بیشتری درش قرار داره.

R.R.T.L.K
۱۳۹۹/۰۸/۰۱

واقعا خوب بود ...

fatemeh saffar
۱۳۹۹/۰۱/۲۳

متن کتاب pdf است .ولی نوشته ها کتاب ریز است و وقتی نوشته ها رو بزرگ می کنیم .نوشته های ناخوانا می شه.

Zahra nolove/:
۱۳۹۹/۰۱/۱۲

من فیلمش رو هم دیدم و این کتاب هم به همون اندازه عالی است اما من ارباب حلقه ها رو بیشتر دوست داشتم. هابیت و ارباب حلقه ها تقریبا مثل هم هستن و تو یه سبکن، اما هابیت جنبه طنز

- بیشتر
۱۴۰۳/۱۱/۰۴

رمانیش عالیه ولی این حتی مسخره تر از فیلم شده

مسعودکرمی
۱۴۰۳/۰۲/۲۹

سلام خسته نباشید، چرا تمام کتابهای تالکین ارباب حلقه ها کتاب صوتیش را نزاشتین که بخریم میشه لطفا بگید چ تاریخی کتابهای صوتیش را در کتابخانه منتشر میکنید؟

دنیز نوری
۱۳۹۹/۰۸/۰۳

فوق العاده بود مثل بقیه ی کتاب های تالکین حتما بخونید مخصوصا اون هایی که ارباب حلقه ها رو خوندن و دوستش داشتن 🔮