معرفی و دانلود کتاب هابیت pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب هابیت

کتاب هابیت

۴.۱ امتیاز(از ۲۱ رأی)

معرفی کتاب هابیت

«هابیت» یکی از کتاب‌های فانتزی نوشته جی. آر. آر. تالکین(۱۹۷۳-۱۸۹۲)، نویسنده انگلیسی و خالق مجموعه داستان‌های ارباب حلقه‌ها است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هابیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهابیت
عنوان در زبان مبدأthe hobbit
موضوعکمیک
نویسندهجی. آر. آر. تالکین
مترجمسپیده حبیبی
انتشاراتموسسه نگارش الکترونیک کتاب (ماناکتاب)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه رمان‌های مصور، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸

حامد مومنی
۱۳۹۶/۰۲/۱۸

یک کتاب بسیار عالی برای عاشقان ارباب حلقه‌ها. اگه ارباب حلقه‌ها رو خونده باشید این کتاب در همون سبکه ولی فضای کمی روشن‌تر و شوخی‌های بیشتری درش قرار داره.

R.R.T.L.K
۱۳۹۹/۰۸/۰۱

واقعا خوب بود ...

Zahra nolove/:
۱۳۹۹/۰۱/۱۲

من فیلمش رو هم دیدم و این کتاب هم به همون اندازه عالی است اما من ارباب حلقه ها رو بیشتر دوست داشتم. هابیت و ارباب حلقه ها تقریبا مثل هم هستن و تو یه سبکن، اما هابیت جنبه طنز...بیشتر

Ali Mn
۱۴۰۴/۱۰/۲۸

برای دوستانی که نمی‌دونن این یک کمیک استریپ از کتاب هابیت هست (ترجمه خوب و قابل قبولی داره) جدای از اون حال و هوای کمیک کاملاً با کتاب منطبق هست حتی تصویر سازی ها شخصیت های داستان. اگه با دید...بیشتر

۱۴۰۳/۱۱/۰۴

رمانیش عالیه ولی این حتی مسخره تر از فیلم شده

مسعودکرمی
۱۴۰۳/۰۲/۲۹

سلام خسته نباشید، چرا تمام کتابهای تالکین ارباب حلقه ها کتاب صوتیش را نزاشتین که بخریم میشه لطفا بگید چ تاریخی کتابهای صوتیش را در کتابخانه منتشر میکنید؟

دنیز نوری
۱۳۹۹/۰۸/۰۳

فوق العاده بود مثل بقیه ی کتاب های تالکین حتما بخونید مخصوصا اون هایی که ارباب حلقه ها رو خوندن و دوستش داشتن 🔮