کتاب جانمی جان! روز اول مدرسه
معرفی کتاب جانمی جان! روز اول مدرسه
کتاب جانمی جان! روز اول مدرسه نوشتهٔ هرمن پریش و ترجمهٔ محبوبه نجف خانی است. نشر کتاب پرنده این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب جانمی جان! روز اول مدرسه
کتاب جانمی جان! روز اول مدرسه داستانی طنز و جذاب درباره دختری به نام آملیا است که در اولین روز مدرسه با رفتارهای سادهلوحانه و برداشتهای اشتباه از عبارات، موقعیتهای خندهدار و دوستداشتنی ایجاد میکند. این کتاب با روایتی شیرین و تصاویر جذاب، تجربههای یک کودک کنجکاو را در محیط جدید مدرسه به تصویر میکشد و مخاطب را با لحظات شاد و آموزنده همراه میکند.
خواندن کتاب جانمی جان! روز اول مدرسه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان ۶ تا ۱۰ ساله که در آستانه ورود به مدرسه هستند یا تجربههای اولیه مدرسه را پشت سر میگذارند، بسیار مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که میخواهند با زبانی ساده و طنز، چالشهای روزهای اول مدرسه را به کودکان بیاموزند، انتخابی عالی محسوب میشود. داستان آملیا بدلیا نهتنها سرگرمکننده است، بلکه درسهایی درباره ارتباطات و سازگاری با محیط جدید نیز دارد.
بخشی از کتاب جانمی جان! روز اول مدرسه
«آملیا بدلیا به برچسب اسمش نگاه کرد. یک چیزی کم داشت. خودش فامیلیاش را زیر اسمش نوشت، بدلیا و به معلمش گفت: من اسم و فامیلیام را با هم دوست دارم، چون هم قافیهاند. خانم ادواردز گفت: درست است. حالا لطفاً برو و هر جا دوست داری بنشین. این بخش از کتاب نشاندهنده شخصیت بامزه و صادقانه آملیا است که با سادگی خود دل خوانندگان را میرباید.»