کتاب کوچولو پاشو از خواب
معرفی کتاب کوچولو پاشو از خواب
کتاب کوچولو پاشو از خواب نوشتهی علیرضا امیدی و فرحناز پرکاس، اثری کودکانه است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب با تصویرگری ریحانه دانایی و زینب خرمآبادی، در قالب مجموعهی کودکانههای من، برای گروه سنی ۵ سال به بالا تهیه شده است. کوچولو پاشو از خواب با زبانی ساده و کودکپسند، تلاش کرده است تا مفاهیم روزمره و آموزنده را در قالب شعر و داستانهای کوتاه به کودکان منتقل کند. تصاویر رنگی و جذاب، فضای کتاب را برای کودکان دلنشینتر کرده است و به فهم بهتر مطالب کمک میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کوچولو پاشو از خواب
کتاب کوچولو پاشو از خواب اثری از علیرضا امیدی و فرحناز پرکاس است که در قالب شعر و داستانهای کوتاه، به موضوعات روزمره و آموزنده برای کودکان میپردازد. این کتاب با بهرهگیری از تصاویر رنگی و زبانی ساده، تلاش کرده است تا مفاهیمی مانند بیدارشدن از خواب، رفتن به مدرسه، مراقبت از گیاهان و اهمیت همکاری را به کودکان آموزش دهد. ساختار کتاب بهگونهای است که هر بخش با یک شعر یا داستان کوتاه همراه شده و هرکدام به موضوعی خاص اختصاص یافته است. تصویرگران کتاب، با خلق تصاویری شاد و کودکانه، فضای کتاب را برای مخاطبان خردسال جذابتر کردهاند. کوچولو پاشو از خواب در مجموعهی کودکانههای من قرار دارد و برای گروه سنی ۵ سال به بالا مناسب است. نویسندگان با انتخاب موضوعات ملموس و روزمره، تلاش کردهاند تا کودکان را با دنیای اطراف خود بیشتر آشنا کنند و حس کنجکاوی و مسئولیتپذیری را در آنها تقویت کنند.
خلاصه کتاب کوچولو پاشو از خواب
کتاب کوچولو پاشو از خواب مجموعهای از شعرها و داستانهای کوتاه است که هرکدام به یکی از موضوعات روزمره کودکان میپردازد. در بخشهایی از کتاب، کودک با لحظهی بیدارشدن از خواب و آمادهشدن برای مدرسه روبهرو میشود. شعرها با توصیف لحظات صبحگاهی، اهمیت نظم و همکاری در خانه و مدرسه را به تصویر کشیدهاند. در بخش دیگری، کودک با کاشتن دانه و مراقبت از گیاه آشنا میشود و مراحل رشد گیاه را از کاشت تا بزرگشدن دنبال میکند. همچنین، موضوعاتی مانند دوستی، همکاری، اهمیت عسل و زنبور عسل و لذتهای سادهی زندگی کودکانه در قالب شعر و داستان بیان شده است. نویسندگان با انتخاب زبان ساده و تصاویر شاد، تلاش کردهاند تا مفاهیم آموزشی را بهصورت غیرمستقیم و در قالب سرگرمی به کودکان منتقل کنند. هر شعر یا داستان کوتاه، پیام خاصی را دربارهی مسئولیتپذیری، دوستی، مراقبت از طبیعت و اهمیت تلاش به مخاطب ارائه میدهد.
چرا باید کتاب کوچولو پاشو از خواب را بخوانیم؟
کوچولو پاشو از خواب با ترکیب شعر و داستان کوتاه، مفاهیم مهمی مانند مسئولیتپذیری، نظم، دوستی و مراقبت از طبیعت را به زبان کودکانه آموزش داده است. تصاویر رنگی و فضای شاد کتاب، خواندن آن را برای کودکان جذابتر کرده است. این کتاب میتواند به والدین و مربیان کمک کند تا موضوعات روزمره را بهشیوهای سرگرمکننده و آموزنده با کودکان مطرح کنند. همچنین، کتاب با پرداختن به موضوعاتی مانند بیدارشدن، رفتن به مدرسه و مراقبت از گیاهان، به کودکان کمک میکند تا با دنیای اطراف خود بیشتر آشنا شوند و مهارتهای اجتماعی و فردی خود را تقویت کنند.
خواندن کوچولو پاشو از خواب به کودکان ۵ سال به بالا، والدین، مربیان مهدکودک و آموزگاران دبستانی پیشنهاد میشود. این کتاب برای کودکانی که به شعر، داستانهای کوتاه و موضوعات روزمره علاقه دارند و والدینی که بهدنبال آموزش غیرمستقیم مفاهیم مهم به فرزندان خود هستند، مناسب است.