کتاب خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت) کامیار سنایی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)

کتاب خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)

معرفی کتاب خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)

کتاب الکترونیکی «خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)» نوشتهٔ کامیار سنایی اثری در حوزهٔ روان‌شناسی و سلامت روان است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی اختلال پانیک و حملات وحشت می‌پردازد و راهکارهایی برای شناخت، مدیریت و درمان این اختلال ارائه می‌دهد. نویسنده با تکیه‌بر تجربیات بالینی و دانش تخصصی خود، تلاش کرده است تا مفاهیم پیچیدهٔ روان‌شناختی را به‌زبان ساده و کاربردی برای مخاطبان توضیح دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)

«خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)» اثری ناداستان و آموزشی در زمینهٔ روان‌شناسی بالینی است که به‌طور ویژه به اختلال پانیک و حملات وحشت می‌پردازد. کامیار سنایی در این کتاب، با رویکردی مبتنی‌بر تجربه و دانش تخصصی، به بررسی علل، نشانه‌ها و پیامدهای حملات پانیک می‌پردازد و تلاش می‌کند تا خواننده را با ماهیت این اختلال و تأثیرات آن بر زندگی روزمره آشنا کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که ابتدا با تعریف و ویژگی‌های پانیک آغاز می‌شود و سپس به دلایل بروز این اختلال، ساختار حملات، باورهای اشتباه رایج و راهکارهای عملی برای مواجهه و درمان می‌پردازد. کتاب با مثال‌های واقعی، تمرین‌ها و توضیحات علمی، سعی دارد به افراد مبتلا و اطرافیان آن‌ها کمک کند تا با شناخت بهتر، مسیر درمان را با اطمینان بیشتری طی کنند. این اثر نه‌تنها برای بیماران، بلکه برای خانواده‌ها و افراد حامی نیز قابل استفاده است و به‌عنوان یک راهنمای خودیاری، نقش مکملی در کنار درمان حرفه‌ای ایفا می‌کند.

خلاصه کتاب خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)

کتاب «خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)» با مقدمه‌ای دربارهٔ دنیای پرتنش امروز و نقش اضطراب در زندگی انسان آغاز می‌شود. نویسنده توضیح می‌دهد که اضطراب و استرس، اگر از حد تحمل فرد فراتر رود، می‌تواند به اختلالات روانی مختلفی مانند فوبیا، اضطراب اجتماعی، وسواس و به‌ویژه حملات پانیک منجر شود. در ادامه، تعریف دقیقی از حمله پانیک ارائه می‌شود: پاسخی شدید به ترس، حتی زمانی که خطر واقعی وجود ندارد. این حملات معمولاً با نشانه‌هایی مانند تپش قلب، تنگی نفس، سرگیجه، تعریق و احساس مرگ قریب‌الوقوع همراه‌اند. کتاب به بررسی چرخهٔ معیوب ترس از ترس می‌پردازد؛ یعنی فرد پس از تجربهٔ اولین حمله، دائماً در حالت آماده‌باش و نگرانی از وقوع حملهٔ بعدی قرار می‌گیرد. این نگرانی باعث اجتناب از موقعیت‌های مختلف و محدود شدن زندگی فرد می‌شود. نویسنده با مثال‌هایی از بیماران واقعی، نشان می‌دهد که چگونه ترس از دست دادن کنترل، ترس از قضاوت دیگران و تلاش برای اطمینان‌جویی، زندگی فرد را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. در بخش‌های بعدی، دلایل فیزیولوژیک و روان‌شناختی حملات پانیک بررسی می‌شود. نویسنده تأکید می‌کند که بسیاری از نشانه‌های بدنی، نتیجهٔ فعال شدن سیستم جنگ و گریز بدن است و لزوماً نشانهٔ بیماری جسمی نیست. همچنین به نقش شرطی‌سازی و باورهای اشتباه در تداوم حملات اشاره می‌شود؛ برای مثال، فرد ممکن است هر تغییر بدنی را نشانهٔ یک خطر بزرگ بداند و همین تفسیر غلط، حملهٔ بعدی را رقم بزند. در نهایت، کتاب تمرین‌هایی برای مواجهه با ترس، اصلاح باورهای شناختی و زندگی با عدم قطعیت ارائه می‌دهد. هدف اصلی، افزایش آگاهی و توانمندسازی فرد برای مدیریت حملات پانیک و کاهش وابستگی به درمانگر است. نویسنده تأکید دارد که شناخت دقیق اختلال و تمرین‌های عملی می‌تواند به بسیاری از افراد کمک کند تا بر چرخهٔ ترس و اجتناب غلبه کنند و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند.

چرا باید کتاب خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت) را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر اختلال پانیک و حملات وحشت، به‌گونه‌ای نوشته شده که هم برای افراد مبتلا و هم اطرافیان آن‌ها قابل استفاده باشد. ویژگی شاخص این اثر، ترکیب دانش تخصصی با تجربه‌های بالینی و مثال‌های واقعی است که باعث می‌شود خواننده بتواند به‌راحتی با مفاهیم ارتباط برقرار کند. در «خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)»، تمرین‌ها و راهکارهای عملی برای مدیریت اضطراب و حملات پانیک ارائه شده که می‌تواند به کاهش وابستگی به درمانگر و افزایش حس کنترل فرد بر زندگی خود کمک کند. همچنین، توضیح دقیق دربارهٔ چرخهٔ ترس، باورهای اشتباه و نقش شرطی‌سازی، به خواننده کمک می‌کند تا ریشه‌های مشکل خود را بهتر بشناسد و با آگاهی بیشتری به‌سوی درمان حرکت کند. این کتاب نه‌تنها برای بیماران، بلکه برای خانواده‌ها و افراد حامی نیز مفید است و می‌تواند نقش راهنمایی کاربردی در مسیر درمان ایفا کند.

مطالعهٔ این کتاب برای افرادی که با حملات پانیک، اضطراب شدید یا اختلالات مرتبط دست‌وپنجه نرم می‌کنند، مناسب است. همچنین خانواده‌ها، دوستان و افرادی که نقش حامی را برای بیماران ایفا می‌کنند، می‌توانند از مطالب آن بهره‌مند شوند. «خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)» برای کسانی که به‌دنبال شناخت بهتر اختلال پانیک و راه‌های مدیریت آن هستند، گزینه‌ای کاربردی به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)

«به دنیایی که در حال حاضر در آن زندگی می‌کنیم می‌توان دنیای تغییرات گفت و سرعت این تغییرات به حدی است که همه افراد دچار اضطراب می‌شوند. شاید تا ۱۰۰ سال پیش اگر فردی به مدت ۲۰ سال به هر دلیلی از جامعه دور می‌شد پس از بازگشت، تغییرات چندانی را حس نمی‌کرد و به‌راحتی با جامعه هماهنگ می‌شد. اما در زمان حال اگر فردی را که ۲۰ سال پیش به خواب مصنوعی رفته بیدار کنیم، با این فرض که دارای هوش متوسط باشد مدت‌ها طول می‌کشد تا شرایط جدید و تغییرات تکنولوژی، فرهنگی و اقتصادی را بفهمد. تلاش برای تطبیق با تغییرات و شرایط جدید هر روز او را مضطرب‌تر می‌کند. پدیده‌ای که در طول ۲۰ سال هر روز با آن زندگی کردیم ولی مانند قورباغه‌ای که در ماهیتابه کم کم گرم می‌شود و این گرما را احساس نمی‌کند ما نیز به اثرات استرس زای این تغییرات آگاه نیستیم، در صورتی که این تغییرات شدید آثاری از اضطراب و استرس در وجود ما به جا می‌گذارد. هر یک از ما ممکن است نسبت به امور متفاوتی دچار اضطراب شویم ولی می‌دانیم که زندگی بدون اضطراب و استرس غیر ممکن است و وقتی استرس و اضطراب از توان فرد بیشتر شود و توجهی به آن نکند دچار مشکلات روانی متعدد می‌شود و به شکل‌های متنوعی مانند فوبیاهای مختلف، اضطراب اجتماعی، اضطراب عمومی، وسواس، اختلال استرس پس از سانحه و حملات وحشت خود را نشان می‌دهد. همه مشکلات روانی که ناشی از اضطراب است به جای خود سخت و دشوار هستند اما پانیک به‌جهت اثرات فلج کننده‌ای که بر روان و سبک زندگی فرد دارد یکی از دشوارترین آنها است.»

۱۴۰۲/۰۷/۱۴

عالی بود

۱۴۰۲/۰۵/۱۳

کمک بسیاری بزرگی برای من هست سالها از پزشکان کمک می گرفتم اما این کتاب تمام راهکارهای مفید را یکجا جمع کرده.

setayesh
۱۴۰۳/۰۵/۲۷