دانلود و خرید کتاب استرس علی اکبر همسایه عباسی نیاسر

معرفی کتاب استرس

کتاب استرس نوشتهٔ علی اکبر همسایه عباسی نیاسر و ویراستهٔ سجاد میدانچی است و انتشارات زمزمه جاوید آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب استرس

همهٔ ما روزانه واژهٔ استرس را می‌شنویم. شنیدن این واژه از همهٔ اطرافیان امر رایجی شده است. استرس امروزه با زندگی ما عجین شده و آرامش روانی ما را تهدید می‌کند. استرس گاهی اوقات پاسخ طبیعی بدن به موقعیت‌های ناخوشایندی است که در آن گرفتار می‌شویم و در چنین مواقعی با تحریک ما به واکنش سریع باعث نجات جانمان می‌شود، اما همین استرس اگر بیش از حد شود تأثیر مخربی بر روح و روان ما می‌گذارد. کتاب استرس با هدف آشنایی، کنترل و پیشگیری از استرس نوشته شده است. این کتاب به‌طور خلاصه و با زبانی ساده و روان برای تمام افراد جامعه استرس را تعریف کرده و راه‌های پیشگیری از آن را در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

خواندن کتاب استرس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که استرس بسیاری را در زندگی تجربه می‌کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

اصول تغذیه دام (جلد دوم)
اختلال نارسایی توجه/بیش فعالی
علی اصغر داودی
خیال قوشو
ایمان قلی‌پور
آوای اژدهایان (جلد سوم؛ یاد مردگان)
جن لیونز
دگرگونی بزرگ
کارل پولانی
کناره‌های امن و اقتدار
محمد محبوبی
A comparative study of the concepts of Monotheism, Eschatology, and Voice in Upanishads and Mathnawi-Manawi to further peaceful coexistence among followers of religions
نسترن جاودانی بافراست
مدل های حوزه آبخیز
ویجی پی. سینگ
درباره دموکراسی
رابرت دال
مدیریت جامع فناوری و اطلاعات (جلد دوم)
هلموت کرچمار
مسافران سرزمین خورشید