دانلود و خرید کتاب مدیریت استرس مژده خواجه پور
تصویر جلد کتاب مدیریت استرس

کتاب مدیریت استرس

معرفی کتاب مدیریت استرس

کتاب مدیریت استرس نوشتهٔ مژده خواجه پور و مریم حسینی کازرونی است. انتشارات آذرفر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب مدیریت استرس

کتاب مدیریت استرس، راه‌حل‌هایی به ما یاد داده است که به‌وسیلهٔ آن‌ها درمی‌یابیم چگونه در مواجه با مشکلات و چالش‌های زندگی اضطراب و استرس خود را مدیریت کنیم. می‌دانیم که زندگی همهٔ ما با تغییرات بسیاری همراه است که تواناییمان را برای مواجه با مشکلات به چالش می‌کشد و ممکن است تعادل حیاتی ما را بر هم زند. تا پیش از اینکه خودمان را با این تغییرات سازگار و متعادل سازیم، در حالت برانگیختگی و تنش قرار می‌گیریم. روان‌پزشکان و روان‌شناسان این حالت را استرس نامیده‌اند. گفته شده است که هر جا تغییری در زندگی روزمره روی دهد، فرد با استرس مواجه شده است. استرس همانند بیماری طاعون در قرن ۲۱ شناخته شد. بسیاری از محققان و پزشکان اعتقاد دارند که استرس به‌طور مداوم، طولانی‌مدت و بیش از حد می‌تواند منجر به بیماری‌ها و اختلالات متعددی شود. در استرس مزمن، دستگاه عصبی خود مختار برای مدت زمان طولانی به‌طور بی‌وقفه فعالیت می‌کند و با تحت‌تأثیر قراردادن نظام عصبی هورمونی تعادل هورمونی فرد را بر هم می‌زند. فرض بر این است که استرس علت بیشترین بیماری‌ها نیست، بلکه استرس سیستم فیزیولوژیک بدن را ضعیف می‌کند و در نتیجه بستر ابتلا به بیماری‌ها را فراهم خواهد کرد. یکی از جنبه‌های خطرناک استرس مزمن این است که فرد به آن عادت می‌کند و آن را به‌عنوان بخشی از زندگی‌اش می‌پذیرد، نسبت به آن بی‌تفاوت شده و تجربهٔ چنین فشار روانی را فراموش می‌کند؛ به همین دلیل این افراد کمتر برای درمان اقدام می‌کنند. در این باره بیشتر بدانید.

خواندن کتاب مدیریت استرس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مدیریت استرس

«با نامزدتان دعوا کرده‌اید، روز خسته کننده‌ای را در سر کار داشته‌اید و زمانی که از اداره بر می‌گردید، به دلیل خستگی زیاد نمی‌توانید غذا درست کنید، پس یک پیتزا سفارش می‌دهید. بعد از خوردن شام با اینکه خیلی خسته هستید ولی می‌دانید که اگر به رختخواب هم بروید خوابتان نخواهد برد. نگران کارهای فردا هستید و همینطور که در رختخواب دراز کشیده‌اید، قادر به پلک زدن هم نیستید. فردا هم در اداره به قدری کسل و خواب آلود هستید که قادر به انجام کارهایتان نخواهید بود.

این داستان برایتان آشنا است؟ بله این تجربه‌ای است که هر کدام از ما می‌توانیم داشته باشیم. اما... واکنش ما به این وضعیت صحیح نیست. در این مواقع، عادات بدی داریم که حتی وضعیتمان را بدتر کرده و فشارهای روحیمان را افزایش می‌دهد. مثلاً خوردن پیتزا... اصلاً درست نیست که در مواقعی که از استرس کنترل خودمان را از دست داده‌ایم، شام پیتزا بخوریم. در اینجا 10 ماده‌ی غذایی مفید برای کاهش استرس و فشارهای روحی را به شما معرفی می‌کنیم که می‌توانید به جای صرف پیتزا، از آن‌ها استفاده کنید.»

سارق روح
شکوفه بهاری
چهل سالگی؛ گفتمان انقلاب اسلامی، بازتاب جهانی و دستاوردهای آن (اسپانیولی)
مجموعه ای از مولفین و مترجمین
آی وِی‌وِی در گفت‌وگو با هانس اولریش اوبریست
شروین شهامی‌پور
والدین متخصص
فخری حاجی
امنیت ملی در عصر جدید (روندها و مولفه ها)
عبدالله مرادی
اختلالات حرکتی با رویکرد فرایندهای رشدی