کتاب معمار حرم
معرفی کتاب معمار حرم
کتاب معمار حرم را بهنام باقری گردآوری کرده و راضیه حقیقت و سجاد محمدی آن را ویراستهاند. این کتاب را انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به چاپ رسانده است. این کتاب با تکیه بر خاطرات دوستان و همرزمان قاسم سلیمانی، به نقش او در شکلگیری ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات میپردازد.
درباره کتاب معمار حرم
بهنام باقری، گردآورنده و تدوینگر کتاب معمار حرم کوشیده تا در ۱۰ فصل و با تکیه بر مصاحبهها و خاطرات دوستان و همرزمان قاسم سلیمانی، به روایتی گذرا از زندگی تا درگذشت او و نیز نقشش در شکلگیریِ ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات بپردازد و راوی سیره و سیاق حیات قاسم سلیمانی باشد.
خواندن کتاب معمار حرم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مطالعهٔ زندگینامهها و خاطرات از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب معمار حرم
«جوانمردی و ادب
حسن پلارک: آقای سلیمانی بهلحاظ وضعیت جسمی و فیزیکی قوی و خوبی که داشت برای آموزش نظامی انتخاب شده بود. انصافاً انتخاب بهجایی هم بود. حالا چهطوری آن موقع انتخاب شدند، من خبر ندارم. بههرحال انتخاب خوبی بود که چند نفر از بچههای ورزیده و کارکرده از لحاظ جسمی و اعتقادی مثل ایشان مربی آموزش شدند. اولین برخورد و آشنایی من با ایشان آموزشی سپاه بود که متأسفانه با تنش همراه شد. در ایام جنگ کردستان من بهعنوان نیروی داوطلب و پاسدار افتخاری، در سپاه کرمان آموزش نظامی فشردهای در دانشکدهٔ فنی یا حنیفنژاد کرمان دیدم و سه ماه به کردستان اعزام شدم. وقتی برگشتم، مسئول پذیرش سپاه رفسنجان، مرحوم کبیریان، خدا رحمتش کند، از من و دوستان دیگر دعوت کرد برویم پاسدار شویم. ما هم قبول کردیم، اما سر آموزش، کشمکشی بینمان اتفاق افتاد. ایشان میگفت باید بیاین آموزش ببینین! ولی من زیر بار نمیرفتم. میگفتم از ما دعوت کردین بیا پاسدار شو من هم اومدم، باافتخار هم اومدم، این آموزش دیگه چیه؟ میگین باید آموزش ببینی. من کردستان رفتم و اونجا جنگیدم من نمیام. آقای سردار سلیمانی قبل از اینکه من بروم کردستان، رفته بود تهران و در پادگان امامعلی (ع) آموزش مربیگری دیده و مربی آموزش نظامی شده بود.»