کتاب توسعه مدیریت منابع انسانی در جذب، استخدام و نگهداشت
معرفی کتاب توسعه مدیریت منابع انسانی در جذب، استخدام و نگهداشت
کتاب توسعه مدیریت منابع انسانی در جذب، استخدام و نگهداشت نوشتهٔ محمد سرخانلی است. انتشارات نمای علم این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب توسعه مدیریت منابع انسانی در جذب، استخدام و نگهداشت
کتاب توسعه مدیریت منابع انسانی در جذب، استخدام و نگهداشت به ما گفته است که در دنیای امروز، مهمترین چالش سازمانها، بقا و کسب نتایج پایدار است. سرعت روزافزون تحولات، پیچیدهترشدن فضای کسبوکار، انتظارات فزایندهٔ مشتریان (دریافتکنندگان خدمات)، فناوریهای نو و دهها عامل دیگر سبب شده تا سازمانها و بنگاههای کسبوکار برای حفظ بقا و موجودیت خود بهدنبال کسب مزیت رقابتی باشند. آمارهای مربوط به بهرهوری نیروی کار در ایران، گویای مزیت انسانی نیست. با وجود اینکه منابع انسانی در این کشور از برتریهای نسبی برخوردار هستند، در عمل، زمانی که وارد ساختار و یا سازمانی میشوند قادر نیستند تواناییهای خود را در پیشبرد اهداف سازمان به کار گیرند و در مقایسه با سازمانهای مشابه خارجی، بهرهوری کمتری دارند. در کنکاش و بررسی این موضوع به فقدان نظامهایی جهت شناسایی ظرفیتها و برنامهریزی متناسب با آنها در راستای ارتقای این توانمندیها رسیدهاند. اغلب مدلهای تعالی منابع انسانی در معیارهای مربوط به مدیریت منابع انسانی دارای نقطهضعفهایی هستند؛ زیرا در معرفی زیر معیارها دچار کلی گویی بوده و همین مسئله باعث میشود مدیران منابع انسانی به هنگام ارزیابی دچار نوعی ابهام و سردرگمی شوند. ارزیابی واحد منابع انسانی سازمانها، مدیران منابع انسانی سازمانها را کمک میکند تا بتوانند با بازنگری مستمر فعالیتها، رویهها، فرایندها و نتایج منابع انسانی سازمان خود، نقاط قوت و قابل بهبود اعضای سازمان را شناسایی کرده و برای بهبود آنها برنامهریزی کنند. کتاب حاضر به این موضوع پرداخته است.
خواندن کتاب توسعه مدیریت منابع انسانی در جذب، استخدام و نگهداشت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران حوزههای نیروی انسانی و مدیریت اداری پیشنهاد میکنیم.