کتاب کوچه پس کوچه های عشق رضیه‌سادات حمیدی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:سنجاق
امتیاز
۴.۶از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کوچه پس کوچه های عشق

رمانی با قصه جذاب و جدید برگرفته از واقعیت عاشقانه های همراه با یاری و همدلی از اسیه و جواد..... .گاهی اشکهای دختر بی مادر را روی گونه هایش ببینید وگاهی لبخند را در یادداشت های جواد بخوانید . آسیه و جواد نامی که در ذهنتان خواهد ماند...عاشقانه هایی پاک وسالم

زهرا سادات ذاکر حسینی
۱۴۰۲/۰۱/۱۸

داستان بشدت جذاب هست و نزدیک به واقعیت امید وارم کتاب های بیشتری از خانم حمیدی ببنیم

نجمه بهجت حقیقی
۱۴۰۲/۰۱/۱۸

رمانهای زیادی را مطالعه کردم اما به نظرم داستان عاشقانه های جواد و آسیه از دلچسب ترین ها بود . بسیاااار پیشنهاد میکنم و ممنونم از نویسنده محترم و خوش ذوق این کتاب

۱۴۰۲/۰۱/۱۸

رمان دلنشین همراه با داستانی جدید که قبلا نشنیده اید..

۱۴۰۴/۰۳/۱۷

کتاب فوق العاده ای هست و خیلی خوندنی و جذاب است حتما بخونید

۱۴۰۲/۰۶/۱۳

داستان جذاب و زیبایی بود

بریده‌هایی از کتاب

ی به خونه اومد و تو رو با اون وضعیت دید، با صدای بلند گفت: "آسیه ... آسیه..." اما بعدش شک کردم و گفتم اشتباه شنیدم. او نبضت رو گرفت و سرت رو هم بست. داخل بیمارستان هم خیلی بی‌تابی می‌کرد... ولی حالا که این زن می‌گه پسرش بی‌دلیل عاشق شده، مطمئنم او همون پسره است! وقتی مات و مبهوت به او خیره شدم و گفتم: «نه فکر نکنم اون باشه... من کجا و دانشجوی پزشکی کجا؟» پری‌خانم با چشم و ابرویش شکلکی درآورد و گفت: «من که همیشه می‌گم تو مُهرهٔ مار داری!»
مهربان
ز آن آش نذری و آن دانشجوی پزشکی و حالا خواستگاری او از من! نمی‌دانی چه حسی دارم. باور کن برای اولین بار است که دلم می‌خواهد خواستگاری به وصلت بینجامد؛ اما می‌دانم که هیچ موفقیتی، بی‌زحمت نیست. وقتی خبر خواستگاری به آقاجون رسید، همان اول مخالفت کرد و گفت: «نه! یه پزشک هرگز نمی‌تونه با دختر من که متأسفانه مدرسه نرفته، زندگی خوبی داشته باشه. اصلاً خدا هم گفته که زن وشوهر باید هم‌کُفو باشن! برای خودشون هم سخته و برای من سخت‌تر که بعد از مدتی
مهربان
نام آفاق رعشه‌ای بر وجودم انداخت. متعجب به رابطهٔ بین جواد و آفاق فکر می‌کردم... اما درکش برایم سنگین بود و نتیجه‌ای نمی‌یافتم. بدنم به لرزه و سرم به دَوَران افتاد
باشگاه کتابخوانی بانی به مدرسه می رود
مدل های آماری و نمودارهای کنترل برای فرایندهای با کیفیت بالا
مین شی
تدارکات اجتماعی و حکمرانی عمومی نوین
جو باراکت
RUST به عنوان یک زبان مادر (مدرن) (جلد اول)
آرمان ریاضی
ناخدا فلین و داینادزدان دریایی (گنج گم شده!)
جایلز آندریا
قواعد عربی دوره متوسطه (صفر تا صد)
جهانبخش پاده بان
آشنایی با مدیریت ریسک و متدهای ارزیابی ریسک بصورت کارگاهی