معرفی و دانلود کتاب راهبردهای ورزشی برای مدیریت بیماری ها pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب راهبردهای ورزشی برای مدیریت بیماری ها

کتاب راهبردهای ورزشی برای مدیریت بیماری ها

۵.۰ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب راهبردهای ورزشی برای مدیریت بیماری ها

کتاب راهبردهای ورزشی برای مدیریت بیماری ها نوشتهٔ مهرداد رحیمی، زهره سلطانیان، آزیتا بهرام زاده و حمزه کاظمی نسب است. انتشارات کنکاش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب راهبردهای ورزشی برای مدیریت بیماری ها

نداشتن فعالیت بدنی در شیوهٔ زندگی امروز، تهدید بزرگی برای سلامتی افراد در جوامع مختلف است. به‌طور گسترده پذیرفته شده است که نداشتن فعالیت بدنی منجر به بیماری‌هایی مانند بیماری‌های قلبی - عروقی، بیماری‌های ریوی و دیابت می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد که ورزش و فعالیت بدنی منظم به‌عنوان یک روش کم‌‌هزینه و غیرتهاجمی، می‌تواند به مدیریت علائم بیماری‌ها و بهبود سلامتی کمک کند. کتاب راهبردهای ورزشی برای مدیریت بیماری ها یکی از شاخص‌ترین منابع در زمینهٔ فعالیت ورزشی و مدیریت بیماری‌ها شمرده شده است که باتوجه‌به نیاز جامعه به یک کتاب جامع و کاربردی، تصمیم به نگارش آن گرفته شده است. این کتاب در قالب ۱۵ فصل تنظیم شده و مشتمل بر آموزش بیماران به‌منظور مسئولیت‌پذیری برای حفظ سلامتی و مزایای فعالیت ورزشی برای بیماری‌های کلیوی، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های ریوی، چاقی، بیماری‌های عروقی، استئوپروز و آرتریت، سرطان، سیستم ایمنی و ایدز، سال‌های طلایی، عدم تحرک جسمانی، بارداری، بیماران ویلچری و کودکان قبل از سن بلوغ است. این کتاب به‌عنوان یک منبع فوق‌العاده، تأثیرات فعالیت ورزشی همراه با دارودرمانی را بر روند بهبود بیماری‌ها مورد بررسی قرار داده و رهنمودهای لازم به‌منظور تجویز فعالیت ورزشی را برای پزشکان، متخصصان مراقبت‌های سلامتی، دانشجویان و سایر علاقه‌مندان فراهم کرده است.

خواندن کتاب راهبردهای ورزشی برای مدیریت بیماری ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران حوزهٔ سلامت پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهبردهای ورزشی برای مدیریت بیماری ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراهبردهای ورزشی برای مدیریت بیماری ها
موضوعسلامت، پزشکی عمومی