دانلود رایگان قدس - دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ | طاقچه

انتشارات:روزنامه قدس
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه قدس - دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵

در این شماره می‌خوانیم: - توصیه های ضروری برای راهپیمایان اربعین حسینی (ع) - صدای زنگ فروپاشی آمریکا - استفاده داعش از زنان به عنوان عامل انتحاری+ تصاویر - نقشه داعش برای هدف قرار دادن زوار اربعین در بغداد خنثی شد - خانه میلیاردی اوباما پس نقل مکان از کاخ سفید + عکس - شکم‌ها را سیر کنید، چشم‌ها بسته می‌شود - اسناد حمایت ترکیه و عربستان از داعش - پیروزی آسان هلند در زمین لوکزامبورگ/ مجارستان ۴ گل به آندورا زد - تذکر داعشی در مجلس ایران! - تاثیر منفی بدهی دولت درمحرومیت زدایی از چهره پایتخت - همنشینی عجیب مورینیو و پیکه در مسابقات تنیس + عکس - اولاند خودکشی سیاسی کرد - چرا نیویورک به آشوب کشیده شد؟ - بانوی اول واقعی آمریکا کیست؟ +تصاویر - وزیر خارجه اسبق آمریکا به ترامپ هشدار داد - خوابیدن به پهلوی چپ چه فوایدی دارد؟ - حافظه زنان بهتر از مردان است - جراحی راهکار تمامه کمردردها نیست - کنار گذاشتن برجام توسط ترامپ شوخی و بازی تبلیغاتی است - تشکیل جلسات منظم رسیدگی به وضعیت خانواده های شهدای منا - هشدار به برادران لاریجانی در مجلس! - مداخله قدرت‌ها در مسائل منطقه‌ای، مسائل را پیچیده‌تر می‌کند - تداوم صدرنشینی گیتی‌پسند/ پیروزی یاسین پیشرو و تاسیسات - برانکو: ایراد از اردوی ما در دوبی بی‌انصافی است/ بحث درباره تغییر طاهری به تیم استرس می‌دهد - پرسپولیس ۵ گل به انگلیسی های دوبی زد - ستاره انگلستان بازی با اسپانیا را از دست داد - «رادیو نما» به صورت آزمایشی افتتاح شد/ چهار شبکه رادیویی، تصویری شدند - آرژانتین و راه دشوار روسیه ۲۰۱۸ + کارتون - کنایه معنادار مهران مدیری به یک تهیه‌کننده/ خجالتی بودن آهنگسازی که کار دستش داد! - چرا «خانه پوشالی» روی آنتن رفت؟ - «مهربانی را بیاموزیم» موضوع نشست عصرانه با شعر - «با تو می‌خوانم» در بازار موسیقی - مراسم تکریم و معارفه مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی برگزار شد - موافقت با عرضه ۵ فیلم در شبکه نمایش خانگی - «وارونگی» بهترین فیلم جشنواره مِد ایتالیا شد - از پخش آثار جشنواره وحدت اسلامی حمایت می‌کنیم - «من دیوانه نیستم» جلوی دوربین می‌رود - دیوان حافظ در دستان صدر اعظم اتریش

رایگان