دانلود رایگان قدس - یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ | طاقچه

کتاب قدس - یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵

انتشارات:روزنامه قدس
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قدس - یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵

در این شماره می‌خوانیم: - پیروزی مهم یاران قوچان‌نژاد و حفظ چهارمی - انفجار بمب در نزدیکی ورزشگاه تیم بشیکتاش - آنچلوتی: کریسمس شیرینی خواهیم داشت/ از توماس مولر کاملا راضی هستم - رونالدو تماشاگر ویژه دیدار رئال مادرید - لاکرونیا - واکنش اینیستا به پیروزی پرگل بارسلونا در زمین اوساسونا - واکنش هواداران تراکتور به انتشار ویدئوی عجیب - تمجید ویژه سرمربی دورتموند از مارکو رویس - درگیری شدید داعش و نیروهای کُرد در سوریه - آرسن ونگر: قدرت روانی آرسنال را تحسین می کنم - سرمربی تیم فوتبال پدیده داغدار شد - ساخت حدود ۱۱ کیلومتر بزرگراه جدید در دستور کار - شکست سنگین منچستر سیتی در زمین لستر/ شب درخشان واردی با هت تریک - ۶۶۲ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی استان بوشهر پرداخت شد - امید به قدرت‌های بزرگ راه قدرتمند شدن نیست/ عربستان جز برافروختن آتش فتنه در جهان اسلام هیچ ثمری ندارد - «یوسف نجفی» سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش شد - خدمتگزاری در نظام اسلامی یک افتخار بزرگ است - دولت در تخصیص بودجه نگاه ویژه‌ای به استان خوزستان داشته باشد - روحانی کشته شدن تعدادی از مردم اندونزی در جریان زلزله اخیر را تسلیت گفت - دوران قاجار و پهلوی در ایران تکرار نخواهد شد/ با ایران سرشاخ نشوید - گروهک «آرتش آزاد» تحت حمایت ترکیه وارد شهر «الباب» سوریه شد - معارضان با توقف درگیری در حلب موافقت کرده‌اند - ارتش سوریه در بیانیه‌ای سقوط تدمر را تکذیب کرد - قیمت آپارتمان‌ در تهران - داعش وارد شهر تدمر در سوریه شد - استقبال وزارت خارجه ایران از رای اعتماد مجلس یمن به دولت نجات ملی - زلزله ۴ ریشتری فاریاب کرمان را لرزاند - برکناری شهردار گرگان با رای اکثریت اعضای شورا - ردپای فامیل یک وزیر در اختلاس ‌صندوق ذخیره فرهنگیان - با گجت Airbar صفحه لپتاپ خود را لمسی کنید - تمدید «ایسا» برجام را نقض می‌کند/مذاکرات هسته‌ای تنها برای اتمام‌حجت بود

رایگان