دانلود رایگان قدس - سه‌شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ | طاقچه

کتاب قدس - سه‌شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

انتشارات:روزنامه قدس
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قدس - سه‌شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

در این شماره می‌خوانیم: - سکته اروپای واحد در «رم»/ احیای جریان راست افراطی در قاره سبز - کشته‌های تصادفی در ایران با قربانیان یک جنگ برابری می‌کند - برجام یک سند تودرتوی آمریکایی/مسائل امروز را پیش‌بینی کرده بودیم - کارشناسان اساسا فرجامی برای برجام نمی‌دیدند - سقوط مرگبار در چاهک آسانسور/ پیرمرد در دم جان باخت - کاخ سفید: از همان اول گفتیم که تمدید تحریم‌های ایران بر خلاف برجام نیست - آقای رئیس جمهور ما بی‌سواد نیستیم دلمان برای این کشور می‌سوزد/در عجبم چرا عده‌ای اینقدر دلبسته آمریکا هستند/در مذاکرات چک سفید به دشمن دادیم و ستاده‌های نسیه داشتیم - انهدام چندین خودروی نظامی عربستان به دست نیروهای یمنی - توسعه کشور از مسیر برجام می‌گذرد - رویکرد دولت‌محور در بافت‎های ناکارآمد کار مفیدی نیست - ۷۷ طرح ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در خراسان جنوبی اجرا شد - مسکو: پیشنهادات آمریکا برای حل و فصل بحران سوریه را به اطلاع ایران رساندیم - کری: اوباما از ترامپ خواسته، «برجام» را زنده نگه دارد - برای اداره کشور به ۶ حزب قوی نیاز داریم که توسط مردم همراهی شوند - سازمان ملل خواستار کمک مالی ۲۲.۲ میلیارد دلاری شد - اقتصاد ایران از رکود رنج می‌برد/دولت در مقابل نقض برجام ‌سستی ‌نکند - استعفا را نه از سر فشار دادم، نه به‌خاطر جلب‌ توجه - ناسا لبخند خورشید را ثبت کرد - کشته شدن پزشک ارتش روسیه در حلب - مراسم ۱۶ آذر ‌در دانشگاه صنعتی اراک ‌لغو شد/به حمید رسایی هم برای سخنرانی مجوز ندادند - معرفی فینالیست‌های خودروی سال ۲۰۱۷ اروپا - ترامپ، رئیس‌جمهوری باهوش یا کم تجربه؟ - ساخت قایقی که نیازمند سوختگیری نیست - کشف بیماری‌های پنهان از شکل و رنگ چشم‌ها - صبح مسواک بزنیم یا شب؟ - کارتن خوابی کودکان را به ۱۲۳ اطلاع دهید - جیمی کارتر: اوباما فلسطین را به رسمیت بشناسد - اعضای شورای مرکزی خانه احزاب با «علی لاریجانی» دیدار کردند + تصویر - ۹ ماه بارداری، ۴۰ میلیون تومان! - میرضیایف رئیس جمهور ازبکستان شد

رایگان