کتاب تعطیلات زورکی
معرفی کتاب تعطیلات زورکی
کتاب تعطیلات زورکی نوشتۀ جف کینی و ترجمۀ نسرین مهاجرانی است. این کتاب را نشر پیدایش منتشر کرده است.
درباره کتاب تعطیلات زورکی
تعطیلات زورکی ششمین جلد از مجموعه دفتر خاطرات بچه لاغرمردنی نوشتۀ جف کینی منتشر شده است. نویسنده و کاریکاتوریست آمریکایی این مجموعهٔ محبوب را در سال ۲۰۰۷ با عنوان Diary of a wimpy kid منتشر کرده است. در این کتاب، «گرگ هفلی» در بد هچلی افتاده است. اموال مدرسه آسیب دیده و پای پلیس به مدرسه کشانده شده است؛ گویا گرگ متهم اصلی ماجراست، اما نکتۀ عجیب اینجاست که او بیگناه است؛ حداقل کمی تا قسمتی. آیا برف و تعطیلات زورکی میتواند گرگ را نجات دهد؟
خواندن کتاب تعطیلات زورکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
نوجوانانی که به کتابهای کمیک علاقه دارند میتوانند از مخاطبان این کتاب باشند.
درباره جف کینی
جفری پاتریک کینی در سال ۱۹۷۱ متولد شده است. کینی در فورت واشنگتن، مریلند متولد و بزرگ شد. او نویسنده و کاریکاتوریست آمریکایی است که بیشتر با سری کتابهای کودکان Diary of a Wimpy Kid شناخته میشود. جف کینی در اوایل دهۀ ۱۹۹۰ در دانشگاه مریلند در کالج پارک شرکت کرد.
بخشی از کتاب تعطیلات زورکی
«همه منتظر رسیدن تعطیلات هستند؛ ولی من در فاصله بین دو تعطیلات عید پاک و کریسمس بدجوری عصبی میشوم. اگر در یازده ماه اول سال اشتباهی بکنی زیاد مهم نیست؛ ولی اگر تو تعطیلات اشتباه کنی حتماً نتیجهاش را میبینی.
خیلی سخت است که آدم یک ماه تمام بتواند رفتار خوبی داشته باشد. من که نمیتوانم، شش هفت روز بیشتر دوام بیاورم برای همین اگر عید پاک را یک هفته قبل از کریسمس میانداختند از نظر من خیلی خوب میشد.
بچههایی که خانوادههاشان کریسمس را جشن نمیگیرند خوششانسترند؛ چون نباید نگران کارهای اشتباهی باشند که این موقع سال انجام میدهند چند تا از دوستهایم از این دسته هستند و چون میتوانند هر غلطی بکنند خیلی الاغ بازی در میآورند.
پشتپا
چیزی که واقعاً عصبیام میکند این جریان بابانوئل است. در حقیقت اینکه وقت خواب میتواند تو را ببیند و میداند چه موقع بیداری، واقعاً رو اعصابم است برای همین تازگیها شبها با شلوار میخوابم چون نمیخواهم بابانوئل من را با لباس زیر ببیند.»
این کتابه خوبیه من هنوز نخوندمش ولی کارتونش خیلی قشنگه
کتاب خوبی هست. من انیمیشن اش راهم نگاه کردم، خیلی خوب بود، ولی اگه نسخه کامل کتاب بود بهتر می شد
کتاب خوبیه من همه جلد هاش رو دارم ولی هنوز نخوندمش ولی به نظرم مثل همه کتاب های دیگش باحال و جذابه 😁
کتاب های جف کنی عالی 👍 10/10