کتاب و اینگونه است زینب (س) محمود سوری + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب و اینگونه است زینب (س)

کتاب و اینگونه است زینب (س)

نویسنده:محمود سوری
امتیاز:
۳.۶از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب و اینگونه است زینب (س)

کتاب و اینگونه است زینب (س) نوشتۀ محمود سوری است. این کتاب را انتشارات کتاب جمکران منتشر کرده است.

درباره کتاب و اینگونه است زینب (س)

تاکنون برای معرفی عظمت شخصیت و شناخت «حضرت زینب (س)» کتاب‌های گوناگونی نوشته شده‌اند که یکی از بهترین آن‌ها «خصائص زینبیه» اثر سیدنورالدین جزایری از مجتهدین محقق قرن چهاردهم هجری است. در راستای یکی از سیاست‌های انتشارات جمکران برای احیای کتب ارزشمند گذشته، و این‌گونه است زینب تلخیصی از کتاب «خصائص زینبیه» به چاپ رسید.

در کتاب و اینگونه است زینب (س) نویسنده سعی کرده است تا از عبارت‌های دشوار و واژگان نامأنوس استفاده نکند. از سنگینی قلم نویسنده کم شده و همۀ کتاب با ادبیاتی امروزی بازنویسی شده است. تاحدامکان تلاش شده است تا در کتاب، جز آیات قرآن و برخی رجزهای عاشورایی، تقریباً از واژه‌ها و جمله‌های عربی استفاده نشود؛ به همین دلیل، تمامی عربی‌نگاری‌های متن، اعم از روایات و نقل‌های تاریخی، ترجمه و اصل مطلب، اولاً به‌دقت اعراب‌گذاری شد و ثانیاً به پاورقی منتقل شده تا خوانندهٔ فارسی‌خوان، بدون توجه به آن‌ها متن را دنبال کند.

خواندن کتاب و اینگونه است زینب (س) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به کتاب‌های دینی و قرآنی می‌توانند از مخاطبان این کتاب باشند.

بخشی از کتاب و اینگونه است زینب (س)

«خصیصه اول امتیازهای زینب‌ها هنگام ولادت

حضرت فاطمه از ابتدای بارداری بر زینب تا روز تولد دختر زیبای خویش، پیوسته غمی برغم‌هایش افزوده می‌شد و پژمرده‌تر می‌گردید؛ زیرا انسان‌های خاص درگاه خداوند، برای خوشی کردن پا به این جهان نگذاشته‌اند. به همین دلیل بود که تا فاطمه بر یکی از فرزندان پنج‌گانه‌اش امام حسن، امام حسین، زینب کبری، ام‌کلثوم و حضرت محسن باردار می‌شد، مصیبت‌های وارد بر آن نوزاد را به ایشان می‌گفتند تا فاطمه به همین اندازۀ اندک هم از خوشی و لذت دنیا بهره نبرد؛ ازاین‌رو یک‌بار از زهر جفا بر بدن حسن گفتند و بار دیگر از مصیبت‌های کربلا بر حسین.

باز از رنج‌های زینب، آن مادر مصیبت‌ها داد سخن سر دادند یا داستان اسیری ام‌کلثوم و شهادت محسن بی‌گناه را به یاد آوردند. اینجاست که می‌بینیم قرآن کریم می‌فرماید: «حَمَلَتْهُ أُمُّهُ کُرْهاً»

مادرش او را به‌دشواری آبستن بوده است.

دیگر آنکه، زینب که در همه حال یارویاور برادرش حسین (ع) بود، هنگام تولدش نیز با برادر شباهت داشت؛ زیرا پس از ولادت، جبرئیل امین مصیبت‌هایی را که بر او خواهد رفت، برای رسول خدا برشمرد؛ تا آنجا که وقتی قنداقۀ مبارکش را به دست پدربزرگ مهربانش دادند، به گریه افتاد. در تاریخ آورده‌اند: پس از تولد دختر بزرگ علی و فاطمه، رسول خدا را خبر کردند ایشان به منزل دامادش رفت و به فاطمه فرمود: «دختر عزیزم! دخترک تازه به دنیا آمده‌ات را به من بده». وقتی فاطمه چنین کرد حضرت زینب را به سینه چسباند و صورت مبارک خود را بر صورت کوچک او گذاشت و چنان با صدای بلند گریست که اشک بر محاسن شریفش روان گشت.

فاطمه فرمود: «ای پدر عزیزم! خداوند هیچگاه چشمانت را گریان نسازد این گریستن شدید به چه دلیل است؟»

فرمود: فاطمه جانم! بدان که این دخترک زیبا پس از من و تو مصیبت‌های بسیاری را به چشم خواهد دید.

در این هنگام فاطمه به گریه افتاد و فرمود: یا رسول‌الله! ثواب کسی که بر او و بر این مصیبت‌هایی که فرمودید گریه کند چه خواهد بود؟

رسول خدا الله فرمود: ای پاره تن و روشنی دو دیده‌ام ثواب کسی که بر دخترکت گریه کند، همانند کسی است که بر مصیبت‌های برادرانش حسن و حسین گریه کند و در این حال نام زیبا و جاودان «زینب» را برای نوزاد فاطمه‌ها برگزید.»