کتاب نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد (کتاب اول)
معرفی کتاب نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد (کتاب اول)
کتاب نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد (کتاب اول) را مسعود جعفری جزی در انتشارات نیلوفر گردآوری کرده است.
درباره کتاب نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد (کتاب اول)
کتاب نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد (کتاب اول) مجموعه نامههای سیمین دانشور نویسندهٔ مشهور ایران در دوران سفرش به آمریکا به همسرش جلال آلاحمد است.
دانشور و آلاحمد، بهعنوان دو نویسندهٔ مطرح و تأثیرگذار، نمایندهٔ دورانی پرفرازونشیب از حیات اجتماعی و ادبی جامعهٔ ما به شمار میآیند و بازخوانی آثارشان و کنجکاوی در زندگیشان، در حقیقت، بازخوانی یک دورهٔ تاریخی است. نامههای دانشور و آلاحمد از همین نظر شایستهٔ توجه است.
نامههای این کتاب متعلق به دو دورهٔ زمانی مختلفاند که دورهٔ اول کمتر از یک سال مداوم طول میکشد و دورهٔ دوم برهههای زمانی کوتاهتری را در یک دورهٔ چندساله در بر میگیرد.
جلد اول شامل نامههای دانشور به آلاحمد در سفر آمریکای دانشور (سال ۱۳۳۱ - ۱۳۳۲) است، جلد دوم شامل نامههای آلاحمد به دانشور در همین سفر و جلد سوم شامل نامههای دانشور و آلاحمد به یکدیگر در چند سفر مختلف در سالهای ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۴ است.
در این مجموعه کتاب مسعود جعفری جزی هیچ تغییری در متن نامهها نداده و عین متنها را جمعآوری و مدون کرده است.
خواندن کتاب نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد (کتاب اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به زندگی و آثار نویسندهٔ توانمند سیمین دانشور پیشنهاد میکنیم.
درباره سیمین دانشور
سیمین دانشور هشتم اردیبهشت سال ۱۳۰۰ در شیراز چشم به جهان گشود. او نویسنده و مترجم ایرانی و نخستین زن ایرانی بود که به صورتی حرفهای در زبان فارسی داستان نوشت. مهمترین اثر او رمان سووشون است که نثری ساده دارد و به ۱۷ زبان ترجمه شده است. علاوه بر این، از آن اقتباسهای تئاتری نیز صورتگرفته است.
سیمین دانشور در سال ۱۳۲۸ با مدرک دکتری ادبیات فارسی از دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد. او در محضر استادانی مثل دکتر فاطمه سیاح و بدیعالزمان فروزانفر تحصیل کرده بود. سپس برای تحصیل زیباییشناسی به آمریکا رفت. در آن مدت نیز دو داستان کوتاه نوشت که در ایالات متحده منتشر شد. دانشور، در سال ۱۳۲۷ با جلال آلاحمد آشنا شد و ۲ سال بعد با او ازدواج کرد. او به همراه همسرش جلال، عضو کانون نویسندگان ایران بود.
از میان کتابها و آثار مشهور او میتوان به رمان سووشون، به کی سلام کنم؟ شهری چون بهشت و جزیره سرگردانی اشاره کرد. سیمین دانشور ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ در تهران چشم از دنیا فروبست.
کاش به طاقچهی بینهایت اضافهش کنین... در پادکست چنین شد این سری کتاب معرفی شد و من خیلی مشتاقم که به صورت کامل مطالعهشون کنم.
نمونه را که خواندم فهمیدم همون کتابیه که دنبالش بودم ولی چرا به صورت pdf بود من اصلا pdf نمی تونم بخوانم طاقچه عزیز منتظر یاری شما هستیم 👌👌👌
راستش مطمئن نیستم ..دوست ندارم نامه های خصوصی آدم ها را بخوانم ..با این حال هنوز که هنوزه جلال را یکی از پیشروترین نویسنده های ایران می دانم و با اینکه سووشون را دوست دارم هنوز با قدرت نظر شمس