کتاب آقای ۳۴
معرفی کتاب آقای ۳۴
کتاب آقای ۳۴ نوشتهٔ فردریک دار (Frédéric Dard) رماننویس قرن بیستم میلادی و اهل فرانسه و ترجمهٔ رضا ساکی و سپیده اشرفی است. انتشارات دایره سفید پویا این رمان جنایی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب آقای ۳۴
کتاب آقای ۳۴ ما را با «مایکل استرانگ» آشنا و همراه میکند؛ متخصص شماره در یک کارخانهٔ تسلیحات. او رمزنگاریهای فوقمحرمانه را از روی یادداشتهای رمزگذاریشده توسط محققان مینویسد. روزی که او با «باربارا» روبهرو میشود، زندگی آرام و بیحادثهاش زیرورو میشود. باربارا زنی جادوگر است که خواستهها و شیوهٔ زندگی مایکل، محتویات حساب بانکی، تمام پسانداز و خانهٔ والدینش را میبلعد و او را با بدهی رها میکند.
این رمان فرانسوی یک رمان جنایی - جاسوسی از یکی از پرفروشترین رماننویسان فرانسوی و جزو اولین رمانهایی است که ۵۰ سال پیش پدیدهٔ «پرستو» را که در دههٔ ۱۳۹۰ در ایران شناخته شد، مطرح کرده است. در این داستان یک دختر جوان را وارد زندگی پسری میکنند تا بهعنوان جاسوس به یک کارخانهٔ تجهیزات اتمی و اسلحهسازی وارد شود.
خواندن کتاب آقای ۳۴ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر فرانسه و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آقای ۳۴
«محل نگهداری محکومین به مرگ غرق در سکوت بود. استیو، نگهبان بخش سیگار میکشید. سیگار، مانند آتشفشانی سوزان روی لبانش میسوخت و آب دهنش فیلتر را خیس کرده بود. سیگار را به زمین انداخت و زیر پایش له کرد. سپس به سلول شماره ۱۲ نزدیک شد و دریچه روی در را به آرامی کنار کشید تا مبادا مرد زندانی را بیدار کند.
مرد زندانی امروز زود از خواب برمیخیزد، زیرا مراسم اعدام او امروز صبح برگزار خواهد شد.»
واقعا داستان آبکی بود و هیچ نکته مثبت درخوری هم نداشت