کتاب جوجه اردک زشت درون
معرفی کتاب جوجه اردک زشت درون
کتاب جوجه اردک زشت درون، اثری از دبی فورد نویسنده و سخنران مشهور آمریکایی است و دربارهی پذیرش نیمهی تاریک وجود ما است؛ یعنی همان ویژگیها و احساساتی که از آنها میترسیم.
جوجه اردک زشت درون را میتوانید با ترجمهای از فرشید قهرمانی مطالعه کنید.
دربارهی کتاب جوجه اردک زشت درون
شاید ما در تمام طول زندگیمان ماسک خوشحال به چهرهمان زده باشیم. اما در پس این ماسک، تمام احساسات منفی و ویژگیهای بدمان را پنهان کردیم. از آنها فرار میکنیم، ازشان میترسیم و در پذیرششان مشکل داریم. اما همین احساسات بد و منفی، جایی کار دستمان میدهند. بخصوص در زمانی که حس میکنیم دیگر کنترلی بر زندگیمان نداریم و همهچیز را تخریب میکنیم. این احساس بد و منفی که ما را از زندگی دلخواهمان دور میکند چیست؟ دبی فورد در کتاب مشهورش، جوجه اردک زشت درون، ما را با این بعد از افکارمان آشنا میکند. در حقیقت دبی فورد در کتاب جوجه اردک زشت درون توضیح میدهد که این موارد و مشکلات قدیمی ما را به نیمهی تاریکمان راهنمایی میکنند.
در این کتاب راهنمای روشنگر، دبیفورد توضیح میدهد که چگونه ما نیمهی تاریک خود را پنهان یا انکار میکنیم، این ویژگیها را در خود نمیپذیریم و به خود اجازه نمیدهیم تا به شکلی واقعی و حقیقی زندگی کنیم. در این کتاب او نشان میدهد که شناخت و پذیرش این به اصطلاح ضعفهایمان ممکن است و در حقیقت این ویژگیها شاید آنقدر مهم باشند که موجب آشکار شدن تواناییهای پنهانمان شوند. اما با خواندن داستانهای عبرتآموز کتاب جوجه اردک زشت درون و انجام تمرینهای کاربردیاش، دبی فورد به ما نشان میدهد که چگونه احساسات و هیجانات تاریکتر خود را آشکار سازیم و موهبتهای آنها را کشف کنیم و به این شکل یک بار دیگر تمامیت خود را بازیابیم. دبیفورد ما را راهنمایی میکند تا الگوهای تنبیه خود را بشناسیم و از شر آنها رها شویم.
کتاب جوجه اردک زشت درون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
جوجه اردک زشت درون، هدیهای برای تمام افرادی است که دوست دارند در زندگیشان، تغییراتی ایجاد کنند و به سمت بهتر شدن، پیش بروند.
دربارهی دبی فورد
دبی فورد (۱ اکتبر ۱۹۵۵ – ۱۷ فوریه ۲۰۱۳) نویسنده، مدرس، معلم و سخنران شناخته شده آمریکایی است، بیشترین شهرت او برای کتاب نیمه تاریک جویندگان نور یا همان جوجه اردک زشت درون است که توسط نیویورک تایمز در سال ۱۹۹۸ با هدف کمک به خوانندگان خود در غلبه بر سایه فردی با کمک روانشناسی مدرن و دستورالعملهای معنوی به چاپ رسیدهاست. اپرا وینفری این کتاب را در برنامه تلویزیونی خود معرفی کرد و همین سبب شد تا این کتاب برای مدتها در فهرست پرفروشهای نیویورک تایمز باشد. آثار او به زبانهای بسیاری ترجمه شدهاند و در دانشگاهها تدریس میشوند.
بخشی از کتاب جوجه اردک زشت درون
«تمامی به اصطلاح مشکلات شما و تمامی مواردی که در خودتان دوست نمیدارید در حقیقت جزو امتیازات برجسته و ویژگیهای مثبتتان هستند.» او ادامه داد: «خیلی ساده میتوانم بگویم این موارد در شما غلو شدهاند و اندازهشان بیش از اندازه است. کافی است کمی مقدار آنها را کم کنید و بهزودی متوجه خواهید شد که شما و تمامی اطرافیانتان این به اصطلاح نقاط ضعف را جزو تواناییهایتان به حساب خواهید آورد. به این شکل نقاط ضعفتان به ابزارهایی شگفتانگیز تبدیل خواهند شد که به سودتان عمل میکنند. تمام کاری که لازم است انجام دهید این است که اندازهی این به اصطلاح مشکلات را براساس موقعیتی که در لحظه در آن قرار دارید، تنظیم کنید.»
احساس کردم که دچار برقگرفتگی شدهام. هرگز چیزی شبیه به این نشنیده بودم. بهطور غریزی مطمئن بودم که حرفهای او حقیقت دارد. ناگهان متوجه شدم که حس «پُز دادن» همان اعتماد به نفس اغراق شده در من است. دمدمی مزاج بودنم در واقع حالت در لحظه بودن و تفکر مثبت بود که به شکل غلو شده ابراز میشد. شدتی که گاهی در برخوردهایم نشان میدادم نیز توانایی رهبریام بود که باز هم به شکل اغراق شده خود را نشان میداد.
درک کردم که میتوانم کاری کنم که به دلیل همین ویژگیها مورد تحسین قرار بگیرم. نمیدانم چرا تا آن زمان این نکات را متوجه نشده بودم!
با اینکارا هم از ناشر سلب اعتماد میشه هم از مترجم منم قبلا این بلا سرم اومده کتاب عادتهای میلیون دلاری برایان تریسی را دوباره بانام به روش خود ثروتمند شوید خوندم کتاب دیوانگان ثروت ساز دارن هاردیم با
جوجه اردک زشت درون همون کتاب=نیمه تاریک وجود هست، با عنوان دیگه توسط دو انتشارات متفاوت، مال دبی فورد کتاب عالی هست در مورد سایه ها👌🏻
من کتاب نیمه تاریک وجود داشتم واقعا زشته یک کتاب با یک اسم دیگه ترجمه گرد گذاشت برای فروش این یک فریبه
اولش فکر کردم شاید یکی ازون کتاباهای انگیزشی ای باشه که حرفهای تکراری میزنن اما در عوض خیلی جذاب بود و من رو به خودش جذب کرد، یکی از جالبهاش فرافکنی صفات خودمون روی دیگران بود، در کل توصیه میشه
این کتاب همان نیمه تاریک درون است که در طاقچه بی نهایت وجود دارد.
الان بلاخره بد بوده یا خوب ?
کتاب خوبی هستش و بینهایت ذهن رو پرورش میده فقط مطالبش با کتاب نیمهی تاریک وجود یکسان هست یکی از دو کتاب رو خریداری کنیم بنظرم بهتره یا جوجه اردک زشت درون یا نیمهی تاریک وجود ..
لذت بخش:)))
کتابی که خواندنش شما را با تمامیت وجودتان آشتی می دهد...!
دبی فورد یک کتاب رو با دواسم نوشته ینی ؟ چرا اینجوریه ؟😐