معرفی و دانلود کتاب جلوه های عزاداری در تعالیم اهل بیت (ع) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب جلوه های عزاداری در تعالیم اهل بیت (ع)subscriptionAvailable

کتاب جلوه های عزاداری در تعالیم اهل بیت (ع)

۳.۷ امتیاز(از ۳ رأی)
سید علیرضا شاهرودی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جلوه های عزاداری در تعالیم اهل بیت (ع)

«جلوه‌های عزاداری در تعالیم اهل بیت علیهم‌السلام» نوشته سید علیرضا شاهرودی است. نویسنده درباره انگیزه و رویکرد حاکم بر این کتاب می‌نویسد: انگیزه‌ی گردآوری، انتخاب و ترجمه‌ی روایات و متون دینی گنجانده شده در این کتاب، پرداختن به سه موضوع مهم و پاسخ گفتن به سه سؤال اساسی و سرنوشت‌ساز است. پرسش‌هایی که همواره حرکت عظیم عزاداری شیعیان با آن مواجه بوده است و هیچ گاه نمی توان به سادگی و با اغماض از کنار آنها عبور کرد. بلکه پاسخی در خور و شایسته می‌طلبد. پاسخی که منشأ کارآیی‌بهتر و پیشبرد کمّی و کیفی عزاداری شیعیان باشد. این سه پرسش عبارتند از: چرا شیعیان بر مصائب اهل‌بیت پیامبر علیهم‌السلام به ویژه سالار شهیدان حضرت اباعبداللّه‌ الحسین علیه‌السلام عزاداری می‌کنند و هدف آنان از این کار چیست؟ در تعالیم دینی چه نوع ثواب و پاداشی و به چه میزان، در مقابل جلوه‌های مختلف عزاداری بر مظلومیت عترت طاهره علیهم‌السلام قرار داده شده است؟ و اساسا آیا هدف شیعیان از اقامه‌ی عزا در ماتم خاندان رسالت علیهم‌السلام تنها کسب ثواب است؟ چگونه باید عزاداری کرد؟ شیعیان همواره در انجام عزاداری دارای سنت‌ها، آداب، نمادها، روش‌ها، رفتارها، و برنامه‌های خاصی بوده‌اند. اما هریک از این امور تا چه حد مورد تأیید و خواست و تشویق از جانب رهبران معصوم شیعه علیهم‌السلام می‌باشد و چه تعالیم و آموزش‌هایی از معصومین علیهم‌السلام برای شیعیانشان در این زمینه وارد شده است؟ و اساسا چه رابطه ای میان قیام ثاراللّه‌، حضرت اباعبداللّه‌ الحسین علیه‌السلام در عاشورای سال ۶۱ هجری قمری با قیام فرزندش بقیه اللّه‌، مهدی موعود، حضرت حجة بن الحسن العسکری علیه‌السلام وجود دارد؟

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جلوه های عزاداری در تعالیم اهل بیت (ع) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجلوه های عزاداری در تعالیم اهل بیت (ع)
موضوعکلیات اسلام، اخلاق اسلامی
نویسندهسید علیرضا شاهرودی
انتشاراتانتشارات دلیل ما
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۸/۰۷/۰۶
فرمت کتابEPUB
برچسبعاشورا

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

momen313
آیا شما گرد هم می‌آیید و با هم سخن می‌گویید؟ فضیل جواب داد: بله فدایت گردم. آن حضرت فرمودند: به درستی که من این مجالس را دوست دارم. پس ای فضیل! امر ما را زنده بدارید، خداوند رحمت کند کسی را که امر ما را زنده می‌دارد. ای فضیل! هرکس ما را به یاد بیاورد[ و متذکر شود ]یا آنکه نامی از ما نزد او برده شود و در اثر آن به اندازه‌ی بال مگسی اشک از چشمش خارج شود، خداوند گناهان او را می‌آمرزد، گرچه گناهانش بیشتر از کف دریا باشد.
پیامدهای فردی و اجتماعی تجمل‌گرایی
معصومه ستوده
غدیر؛ پیمان ماندگار شیعه
گروه تحقیق و تالیف انتشارات خادم‌الرضا (ع)
قرآن و نماز
محسن قرائتی
نقش علم در تقویت ایمان و خداباوری
فاطمه معین الدینی
خلاصه کتاب آشنایی‌ با قرآن‌ (جلد ششم)
مرتضی مطهری
بصیرت، نیاز همیشگی
عباس رحیمی
انتظار چیست؟ منتظر کیست؟
واحد محتوا انتشارات کتاب جمکران
سرنوشت انسان (جلد چهارم)
مسعود عالی
سلوک ماتم؛ شیوه‌های عزاداری از دیدگاه اهل بیت (ع)
سیدمسعود عمرانی
پرتوی از زندگانی امام صادق (ع)
نورالله علیدوست خراسانی
پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد سوم)
محمدرضا کاشفی
چگونه میشا اهل کسب و کار شد؟
تاتیانا پاپوا
نقش صداقت در تحکیم روابط اجتماعی
سمیه رضایی کهخاژاله
حکمت‌های نقوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام هادی علیه‌السلام (راه زندگی ۱۳)
جواد محدثی
لرزان و لغزان چون ژله (درآمدی بر سبک زندگی ما)
اسماعیل شفیعی سروستانی