کتاب بهترین نویسندگان ایران؛ من می بینم
معرفی کتاب بهترین نویسندگان ایران؛ من می بینم
کتاب بهترین نویسندگان ایران؛ من میبینم نوشتهی داوود غفارزادگان، اثری داستانی با محوریت حیوانات است که توسط انتشارات شهر قلم بهصورت الکترونیکی منتشر شده است. این کتاب با تصویرگری میترا عبداللهی و مدیریت مجموعه توسط محمود برآبادی، بخشی از مجموعهای است که به معرفی نویسندگان برجسته ایران و آثارشان میپردازد. در این داستان، ماجرای یک پرندهی شانهبهسر روایت میشود که با جغدها روبهرو میشود و تجربهای متفاوت از دیدن و درک جهان را از سر میگذراند. فضای کتاب با نقاشیهای رنگی و زبانی ساده، برای گروه سنی نوجوان طراحی شده است و تلاش دارد مفاهیمی چون تفاوت دیدگاهها و پذیرش دیگران را بهتصویر بکشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بهترین نویسندگان ایران؛ من می بینم
کتاب بهترین نویسندگان ایران؛ من میبینم نوشتهی داوود غفارزادگان، داستانی کوتاه و نمادین است که در قالب روایت یک پرندهی شانهبهسر، به موضوع تفاوت نگاهها و مقاومت در برابر تغییر میپردازد. این کتاب بخشی از مجموعهای است که به معرفی نویسندگان برجسته ایران اختصاص دارد و در آن، نویسنده با بهرهگیری از عناصر بومی و فضاسازی خاص، داستانی آموزنده و تأملبرانگیز را خلق کرده است. روایت کتاب با زبانی ساده و تصاویری جذاب، برای نوجوانان مناسب است و از طریق ماجرای شانهبهسر و جغدها، به اهمیت پذیرش تفاوتها و ارزش دیدن جهان از زاویهای دیگر اشاره دارد. ساختار کتاب بهگونهای است که ابتدا با معرفی شخصیت اصلی و سفرهایش آغاز میشود و سپس با ورود به ماجرای درخت جغدها، به چالش اصلی داستان میرسد. در نهایت، داستان با تأکید بر شجاعت در بیان حقیقت و ایستادگی در برابر فشار جمعی، پیام خود را منتقل میکند.
خلاصه کتاب بهترین نویسندگان ایران؛ من می بینم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با پرندهای به نام شانهبهسر آغاز میشود که عاشق سفر و تماشای دنیاست. او از این درخت به آن درخت و از این کوه به آن کوه میپرد تا به درخت بزرگی میرسد که جغدها در آن زندگی میکنند. شب را مهمان جغدها میشود و صبح، در حالی که آمادهی رفتن است، متوجه میشود جغدها هنوز بیدار نشدهاند. تلاش میکند آنها را بیدار کند اما موفق نمیشود. ناگهان صدایی از درون درخت با او صحبت میکند و جغدها یکییکی ظاهر میشوند. جغدها که فقط شبها بیدارند، از شانهبهسر میپرسند چرا روز حرکت میکند و چرا روز را میبیند. شانهبهسر با تعجب میگوید که همه در روز میبینند و خورشید را نشانه میگیرد. اما جغدها حرف او را نمیپذیرند و او را گمراه میدانند. حتی برخی از جغدها خواهان کورکردن او میشوند تا دیگر روز را نبیند. شانهبهسر برای نجات خود، وانمود میکند که کور شده است و دیگر چیزی نمیبیند. با طلوع کامل خورشید، جغدها به لانههای تاریک خود بازمیگردند و شانهبهسر دوباره به سفرش ادامه میدهد. داستان با تأکید بر تفاوت دیدگاهها و شجاعت در بیان حقیقت، پایان مییابد.
چرا باید کتاب بهترین نویسندگان ایران؛ من می بینم را بخوانیم؟
این کتاب با روایت داستانی نمادین و ساده، به موضوع مهم تفاوت دیدگاهها و فشار جمعی میپردازد. از طریق ماجرای شانهبهسر و جغدها، خواننده با چالشهایی روبهرو میشود که در آن، ایستادگی بر باورهای شخصی و پذیرش تفاوتها اهمیت پیدا میکند. تصویرگری جذاب و فضاسازی بومی، فضای داستان را برای نوجوانان دلپذیرتر کرده است. همچنین، کتاب بهخوبی نشان داده است که گاهی اوقات، حقیقت و واقعیت میتواند برای دیگران عجیب یا حتی تهدیدآمیز باشد، اما شجاعت در بیان آن ارزشمند است. این اثر نهتنها سرگرمکننده است، بلکه فرصتی برای تأمل درباره پذیرش دیگران و احترام به تفاوتها فراهم میکند.
خواندن این کتاب به نوجوانان، علاقهمندان به داستانهای نمادین و کسانی که با موضوع تفاوت دیدگاهها و فشار جمعی درگیر هستند، پیشنهاد میشود. همچنین برای کسانی که به داستانهای حیوانات و روایتهای آموزنده علاقه دارند، مناسب است.