معرفی و دانلود کتاب آن pdf + خلاصه رایگان

حامد حجتی
انتشارات:
به نشر

معرفی کتاب آن

کتاب آن نوشتهٔ حامد حجتی است. نشر به نشر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر برداشتی است از تعلیمات «آیت‌الله بهجت فومنی» و یک رمان‌واره با موضوع نماز است.

درباره کتاب آن

کتاب آن به‌گفتهٔ نویسنده‌اش نه رمان است و نه داستان کوتاه. حامد حجتی این کتاب را روایت شیدایی ناب نامیده است؛ نوعی شیدایی که که باید هر کدام از ما انسان‌ها هر روز به آن برسیم. این نوشته‌ها هر یک عنوان خاص خود را دارند و همه دارای حال‌وهوایی دینی و مذهبی هستند.

خواندن کتاب آن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم

بخش‌هایی از کتاب آن

«نماز عروج مؤمن است و عروج مستلزم قرب و لقا است... مؤمن بعد از لقای او، نه‌تنها به سراغ غیر خدا نخواهد رفت که خیال او را هم نخواهد کرد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آن
عنوان دیگر:برداشتی از تعلیمات عارف واصل آیت الله بهجت فومنی (قدس سره)؛ رمان‌واره آن
موضوع:تصوف و عرفان، داستان ایرانی
تعداد صفحه‌ها:۸۴ صفحه
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰ تومان

نُهیٰ
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

نسخه چاپی رو خوندم . برای من گنگ بود کتاب. حتما قبل خرید نمونه کتاب رو ببینید.