کتاب الکساندر
معرفی کتاب الکساندر
کتاب الکساندر نوشتهٔ مهتاب گودرزوند و ترجمهٔ محمد افشاروالا است. انتشارات متخصصان این کتاب ۲زبانه را روانهٔ بازار کرده است. این داستان که در ۱۱ فصل نوشته شده است، تعطیلات دنی در خانهٔ ویلایی مادربزرگ را روایت میکند.
درباره کتاب الکساندر
کتاب الکساندر روایت داستانی خود را از معرفی «دنی» آغاز میکند؛ پسری با موهای قهوهای، پوستی روشن و چشمهایی آبی که همراه با خانوادهاش در شهر بریزبن زندگی میکرد. دنی کلاس چهارم دبستان را تمام کرده بود و حالا برای اقامتی به خانهٔ مادربزرگش رفته بود. خانهٔ مادربزرگ در حومهٔ شهر و بهصورت یک خانهٔ ویلایی بود که سقف شیروانی قرمز و حیاطی کوچک داشت.
با مطالعهٔ این داستان با شخصیتهای دیگری همچون «تیتی» و «مارگو» نیز آشنا میشوید.
این کتاب ۲ زبان فارسی و انگلیسی را در بر دارد. ابتدا داستان را به زبان فارسی و سپس به انگلیسی بخوانید. این داستان از فارسی به انگلیسی ترجمه شده است.
خواندن کتاب الکساندر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب الکساندر
«مادر دنی از خانه خارج شد و رفت و مادربزرگ رفت و کنار دنی نشست و دنی که کلی روی مبل به حالت نشسته لم داده بود و دستش را زیر سرش گذاشته بود از گوشه چشم نگاهی به مادربزرگ کرد و مادربزرگ نیز با همان حالت از گوشه چشم دنی را نگاه کرد و بعد از چند ثانیه همدیگر رو نگاه کردند و سپس هر دو لبخندی زدند و مادربزرگ کنترل تلویزیون را از روی میز برداشت و گفت: حداقل این تلویزیون را روشن کن شاید سرگرم بشی و بعد تلویزیون را روشن کرد و کنترل را به دنی داد
- بزن کانالی که دوس داری
صدای زنگ خانه به صدا درآمد. مادربزرگ از جایش بلند شد تا در را باز کند»
عالیهههههه
فوقالعاده است واقعا لذت بردم 💜