کتاب ماخوذ به حیا
معرفی کتاب ماخوذ به حیا
کتاب مأخوذ به حیا نوشتهٔ علی پارساخو در انتشارات نظری چاپ شده است.
درباره کتاب مأخوذ به حیا
در مقدمهٔ کتاب میخوانیم:
حمد و سپاس خدایی را که آتش عشق و محبت سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبداللّه الحسین علیهالسلام را در دل ما افروخت.
خدا را شکر که عمر بیمقدارمان را در ماتمسرای آن حضرت میگذرانیم و با سوختگان آتش عشقش هم نوا میشویم.
دلسوختگان عشق حسینی: امامان شیعه اجازه ندادهاند نوری که در عاشورا جهیدن گرفته به خاموشی گراید فریاد عاشورائیان فرونشیند به همین منظور با تبلیغات و تشویقهای فراوان از یادآوری خاطرات کربلا تشکیل مجالس یاد و گفتگوی آن اشک و ناله، مداحی و شعرخوانی و نوحه، کوشیدند که حادثهٔ کربلا بهصورت مکتبی تعلیمی و تربیتی برای همیشه زنده بماند کاروانی به راه انداختند که شب و روز بیامان میراند و هیچ راهزنی نمیتواند سر راه بر آنان بگیرد .
آقای «علی پارساخو» با تقدیم جزوهای کوچک به ساحت مقدس حضرت رقیه سلاماللهعلیها و دوستداران اهلالبیت علیهمالسلام به همراهی این کاروان افتخار نموده چون گردوغباری به پای آنان نشیند.
برای آگاهی بیشتر از این روشها و تشویقها به روایتی اشاره میشود. صالح بن عقبه گوید حضرت امام صادق علیهالسلام فرمودند: هر کس که یک بیت شعر در رثای حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام بخواند و بگرید و ده نفر را بگریاند برای او و آن ده نفر همه پاداش بهشت است و هر کس در رثای جدمان سیدالشهدا علیهالسلام بیتی شعر بخواند و خود بگرید و یا تباکی کند (فَلَهُ الجَنَّه) بهشت از آن اوست.
کتاب مأخوذ به حیا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقه مندان به اشعار مذهبی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب مأخوذ به حیا
شد تا که به کاروان اضافه
محتاجِ عصا بود رقیه
حاجت چه به ناسزاست وقتی
ماءخوذ به حیا بود رقیه»
کتابی با شعرهای آیینی و مذهبی و...بسیار زیبا و پر محتوا و دل انگیز....پیشنهاد می کنم حتما بخونید