معرفی و دانلود کتاب فضیلت نامه امیرالمومنین (ع) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فضیلت نامه امیرالمومنین (ع)subscriptionAvailable

کتاب فضیلت نامه امیرالمومنین (ع)

۵۹۰ فضیلت و کرامت از حضرت امیرالمومنین (ع)

۵.۰(از ۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فضیلت نامه امیرالمومنین (ع)

کتاب فضیلت نامه امیرالمومنین (ع) نوشتهٔ رضا فهیمی است. انتشارات آستان مهر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر ۵۹۰ فضیلت و کرامت از حضرت امیرالمومنین (ع) را دربردارد.

درباره کتاب فضیلت نامه امیرالمومنین (ع)

کتاب فضیلت نامه امیرالمومنین (ع) فهرستی است از فضیلت‌ها و کرامت‌های امام علی (ع) که در بیش از ۷۰۰ صفحه تهیه و تدوین شده است.

امام علی (ع) یا علی بن ابی‌طالب امام اول شیعیان در دین اسلام است. او یک شخصیت تاریخی و مذهبی، همسر حضرت فاطمه و داماد و پسرعموی پیامبر اسلام به‌شمار می‌آید. روزی پیامبر اسلام این شخصیت را وصی و ولی خود معرفی می‌کند و این سرآغاز جدال‌هایی تاریخی از سوی افرادی دیگر و بر سر قدرت است. امام علی (ع) پس از گذراندن یکی زندگی پرفرازونشیب در ۲۱ رمضان سال ۴۰ قمری به‌دست مخالفانش به شهادت می‌رسد.

داوود میرباقری سریالی را به همین نام دربارهٔ بخش‌هایی از زندگی این حضرت، با درون‌مایه‌هایی سیاسی، اجتماعی و تاریخی، نوشته و تولید کرده است.

خواندن کتاب فضیلت نامه امیرالمومنین (ع) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران امام علی (ع) پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب فضیلت نامه امیرالمومنین (ع)

«ای محمد، به علی بن ابی طالب سلام برسان، و به او خبر بده که او حّجت من بعد از تو بر بندگان من است، باران رحمت خود را به واسطۀ او بر بندگانم نازل می‌کنم و بدیها را از آنها برطرف می‌کنم، و روزی که مرا ملاقات کنند به سبب او بر آنها احتیاج می‌کنم. پس او را باید اطاعت کنند، و آنچه را دستور می‌دهد اجرا کنند و از آنچه نهی می‌کند اجتناب ورزند، تا آنها از نزد خودم در جایگاه صدق قرار دهم و بهشتم را برای ایشان مباح گردانم، و اگر چنین نکنند آنها را با تبهکاران و دشمنانم در آتش و عذابم جای دهم و هیچ باکی نداشته باشم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فضیلت نامه امیرالمومنین (ع) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابفضیلت نامه امیرالمومنین (ع)
عنوان دیگر۵۹۰ فضیلت و کرامت از حضرت امیرالمومنین (ع)
موضوعحدیث، کلام و عقاید، اخلاق اسلامی
نویسندهرضا فهیمی
انتشاراتانتشارات آستان مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۴/۰۳
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
معاد، سرنوشت جاودانه‌ی انسانتصویر جلد کتاب معاد، سرنوشت جاودانه‌ی انسان
هشت گام تا حضور قلبتصویر جلد کتاب هشت گام تا حضور قلب
حسن محمودی
شرح زیارت عاشورا و آثار معجزه آسای آنتصویر جلد کتاب شرح زیارت عاشورا و آثار معجزه آسای آن
ناصر رستمی لاهیجانی
اخلاق اجتماعیتصویر جلد کتاب اخلاق اجتماعی
محمدباقر تحریری
در محضر عالمانتصویر جلد کتاب در محضر عالمان
محمدتقی محمدی
سیروسلوک؛ منزل اوّل: یقظهتصویر جلد کتاب سیروسلوک؛ منزل اوّل: یقظه
آیت‌الله العظمی مظاهری
گفتگوهای عبرت آموز از مرگ تا قیامت (۳۰ گفتار)تصویر جلد کتاب گفتگوهای عبرت آموز از مرگ تا قیامت (۳۰ گفتار)
امرالله بیرانوند
پرواز با بال مگستصویر جلد کتاب پرواز با بال مگس
سیدعلی‌اصغر علوی
انسان کامل از منظر قرآن و روان شناسیتصویر جلد کتاب انسان کامل از منظر قرآن و روان شناسی
محمدتقی محمدی
قبله آخرین (جلد دوم)تصویر جلد کتاب قبله آخرین (جلد دوم)
مسعود عالی
شرح منازل هفتگانه‌ی سیروسلوک (مقدمه: سلوک معنوی در پرتو نور قرآن و عترت)تصویر جلد کتاب شرح منازل هفتگانه‌ی سیروسلوک (مقدمه: سلوک معنوی در پرتو نور قرآن و عترت)
آیت‌الله العظمی مظاهری
مبانی اخلاق در آیات و روایات؛ جلد اولتصویر جلد کتاب مبانی اخلاق در آیات و روایات؛ جلد اول
علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی
نسیم های گره گشا (دفتر اول)تصویر جلد کتاب نسیم های گره گشا (دفتر اول)
مجتبی فاطمی
زیارت؛ آغاز عشق و بندگیتصویر جلد کتاب زیارت؛ آغاز عشق و بندگی
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
داستان زندگیتصویر جلد کتاب داستان زندگی
عبدالحسین فخاری
رهنمودهای چهارده معصوم (ع)، برگزیده بحارالانوارتصویر جلد کتاب رهنمودهای چهارده معصوم (ع)، برگزیده بحارالانوار
محمدباقر مجلسی
شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیرهتصویر جلد کتاب شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیره
سید داود مطهری
تا ابد زندگی (جلد سوم)تصویر جلد کتاب تا ابد زندگی (جلد سوم)
محمدرضا عابدینی