کتاب دختران و از دست دادن فرصت طلایی ازدواج
معرفی کتاب دختران و از دست دادن فرصت طلایی ازدواج
کتاب دختران و از دست دادن فرصت طلایی ازدواج نوشتهٔ محمدعباس عطائی اصفهانی و محمدمقداد عطائی است و انتشارات ارباب اندیشه آن را منتشر کرده است. این کتاب برای دختران دمبخت است.
درباره کتاب دختران و از دست دادن فرصت طلایی ازدواج
مخاطبان اصلی این کتاب دخترانی هستند که آمادهٔ پیوند مقدس ازدواج میشوند و میخواهند به جای اینکه خودشان در مسئلهٔ ازدواج دچار خسران و مایهٔ عبرت سایر دختران شوند، از عبرتهای دیگران درس گرفته و از جوانی خود نهایت لذت را برده و فرصت طلایی را که چهبسا در جلوی راه آنها قرار میگیرد، از دست ندهند.
یعنی با خواندن و آگاهی از مطالب این کتاب که برگرفته از آموزههای دین مبین اسلام است، تا حد امکان از بسیاری اشتباهات بزرگی که از سوی دختران سادهاندیش، سبکمغز و یا کمبهره از مسائل حقیقی ازدواج سر میزند، جلوگیری کنند و آینهٔ عبرت دیگران نشوند. بنابراین این کتاب برای دختران فرهیخته نوشته شده که در حقیقت، مسلمان و پیرو قرآن و عترت طاهره هستند؛ نه آنان که فقط مسلمان شناسنامهای هستند و مطابق با هوا و هوسهای خود عمل میکنند و زمانی به یاد اسلام و مسلمانی میافتند که فرصت از دست رفته و جز حسرتخوردن کاری از دستشان ساخته نیست. چون ما مسلمانان معتقدیم دستورهای اسلام مطابق با فطرت بشر نازل شده و هرگونه انحراف از این دستورها انسان را به وادی گرامی خواهد انداخت.
هدف از این کتاب ارائهٔ راهکارهای مفید برای دختران در امر ازدواج موفق به قصد پیشگیری از اشتباهات و در نتیجه، ازدستدادن فرصت مناسب و طلای ازدواج است.
خواندن کتاب دختران و از دست دادن فرصت طلایی ازدواج را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب ویژهٔ دخترانی نوشته شده که در ابتدای مسیر ازدواج و انتخاب همسر قرار دارند.