دانلود و خرید کتاب کودکان و سرکشی: چگونه والدین و مربیان می‌توانند سرکشی کودکان را در مدرسه کاهش دهند کن ریگبی ترجمه مرجان منشی
تصویر جلد کتاب کودکان و سرکشی: چگونه والدین و مربیان می‌توانند سرکشی کودکان را در مدرسه کاهش دهند

نویسنده:کن ریگبی
امتیاز:
۲.۵از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کودکان و سرکشی: چگونه والدین و مربیان می‌توانند سرکشی کودکان را در مدرسه کاهش دهند

از مقدمه کتاب: سرکشی دغدغۀ والدین هم هست و به نظر می‌رسد که این موضوع مورد غفلت واقع شده باشد. والدین نیاز دارند که نه تنها از راهکارهای خود آگاه شوند، بلکه در مباحث مربوط به آنچه مدارس برای مهار سرکشی انجام می‌دهند نیز سهیم شوند. تنها از طریق یک همکاری نزدیک میان والدین و معلمان است که می‌توان به پیشرفت‌های بیشتر امید داشت. در این میان هر دو طرف رابطه باید از آنچه در مورد سرکشی انجام می‌شود و آنچه می‌توانند انجام دهند، آگاه باشند.
صلوات
همیشه به والدین توصیه می‌کنم بدون اتلاف وقت نیروی سرکش درون بچه‌ها را آزاد کنند، زیرا هیچ ‌گاه نمی‌دانند چه در ذهن آنها می‌گذرد.
صلوات
بازی های شاد و تأثیرگذار با رویکرد پرورش روان